Inici

L'APdC difondrà la teva activitat pel Dia Internacional de la Dansa al "Què fem?" de La Vanguardia

Notícia de l' APdC | 21/03/2011

L'APdC difondrà la teva activitat pel Dia Internacional de la Dansa al "Què fem?" de La Vanguardia

Com ja sabeu un dels objectius de l'APdC pel Dia Internacional de la Dansa és donar a conèixer als ciutadans tota la programació de dansa que es duu a terme a Catalunya. És per això que aquest any tornem a fer l'Agenda de la Dansa, una doble pàgina central inserida al suplement "Què fem?", de La Vanguardia, que apareixerà el 21d'abril, i que recollirà totes les activitats de Dansa que es faran arreu de Catalunya (teatres, escoles, centres de creació,...) entorn a aquesta celebració.

El suplement "Que fem?" de La Vanguardia té una difusió de més de 200.000 exemplars, i un públic objectiu format per lectors interessats en la cultura i l'oci.

Un any més, us demanem que ens faciliteu la vostra programació o activitat de dansa amb motiu d'aquest dia, que es dugui a terme del 21 d'abril a l' 1 de maig. Si us plau, ompliu el formulari on-line amb les dades de la vostra programació i així podrem incloure-la a l'Agenda de la Dansa. Important: al final del títol de l'activitat heu de posar: (DID 11)

>> Formulari per  publicar informació de Programació de Dansa (DID 11): http://www.dansacat.org/agenda/25/programacio/

Data límit per a enviar la informació: 1 d'abril.
Si tens qualsevol dubte envia'ns un e-mail a [email protected].

Descarregar l'Agenda de la Dansa 2010