Inici

Alerten sobre la possibilitat de ser estafats en voler anunciar-se gratu´tament a la web Tourist Directory

NotÝcia del Sector | 09/07/2008

Alerten sobre la possibilitat de ser estafats en voler anunciar-se gratu´tament a la web Tourist Directory

Els advocats que treballen per l'APdC, Blasco&SellarÚs, han confirmat a diversos socis de l'associaciˇ que la web 'Tourist Directory NovaChannel' podria estafar als clients que volen anunciar-s'hi atrets per la gratu´tat del servei.

Segons els advocats, la web on suposadament donen els seus serveis no Ús legal perquŔ no hi surt el representant o entitat que la porta. Es dˇna el cas de diversos afectats en el sector de la dansa, que quasi paguen l'import de l'anunci, 1.087 euros, davant les coaccions i amenaces de l'empresa.

Per anunciar-se en aquesta pÓgina, demanen omplir un formulari que sembla per a una guia gratu´ta i desprÚs envien una fotoc˛pia del que suposadament ha signat l'anunciant, per˛ la c˛pia estÓ retocada i li fan creure que ha signat un contracte per anunciar-se. Mentre el primer formulari Ús amb paper i sobre reciclat i molt senzill, la carta que reclama el pagament Ús paper amb logotip i mÚs seriosa.

La seu d'aquest grup estÓ a un P.O Box de Su´sa, el segell de la carta Ús d'Alemanya i el n˙mero de compte on s'ha de fer l'ingrÚs Ús a Portugal. Segons els advocats aquesta gent no tÚ cap poder per fer res per˛ envien mÚs cartes intimidat˛ries.