Inici

T'esperem a la FESTA DANSACAT a la Poderosa

Notícia de l' APdC | 31/10/2014

T'esperem a la FESTA DANSACAT a la Poderosa

Cal confirmar assistència AQUÍ

Divendres 28 de novembre tindrà lloc
a La Poderosa (a partir de les 21h) una festa informal en la qual donarem a conèixer qui ha guanyat el Premi Dansacat 2014.

Us convidarem a un pica pica i a una copa, i La Poderosa oferirà servei de barra durant tota la nit. La trobada, oberta a tot el sector de la dansa, estarà plena de sorpreses: actuacions que no t'esperes, un presentador de luxe que ens tindrà tota la nit on fire, la creadora i DJ Amaranta Velarde que punxarà per nosaltres i ens farà ballar fins la 1h, i molt més!

Si formes part del sector de la dansa, no hi pots faltar!


Finalistes del Premi Dansacat 2014, proposats pels socis i sòcies de l'APdC:

ALEXIS EUPIERRE
***********************
-Motius pels quals l'han proposat: 
"Per la seva trajectòria com a artista, soci fundador de la Caldera, per la seva feina com a director artístic que va obrir la Caldera a nous formats i noves col·laboracions, i la seva actual tasca a l'Institut del Teatre. Pel seu esforç en sostenir i generar un nou espai per i per a la dansa a la Caldera (una gran alternativa per a tot el sector de la dansa)." 
http://liquiddocs.net/pages_elements_items/index/20

ANTIC TEATRE
*******************
-Motius pels quals l'han proposat: 
"Per tota la feina i compromís amb tots els professionals de la dansa i les Arts Escèniques. Per la seva implicació en la programació i visibilitat de creacions experimentals i de nous llenguatges escènics. Per ser l'única sala alternativa que aposta, arrisca i segueix donant suport als creadors independents, esforçant-se per oferir espais de visibilitat i residències. Per escoltar les necessitats del sector i buscar les fórmules de lluita, proposant una programació variada i coherent alhora."  http://www.anticteatre.com/

MOSTRA DE DANSA CONTEMPORÀNIA IN SITU
***********************************************************
-Motius pels quals l'han proposat:
"Per ser una proposta jove, que neix de les ganes de promoure nous espais de visibilitat per a peces de petits formats. Per cridar a la reflexió en relació a l'escena i els processos de creació. Per crear un nou espai de trobada per al sector. Per treballar sense ànim de lucre ni aires de grandesa.  Per la seva qualitat i per la valentia que suposa iniciar un nou festival en aquests moments."
http://www.mostrainsitu.com/

Més informació sobre el Premi Dansacat