Inici

Reprenem les classes tècniques per a professionals APdC- La Caldera

Notícia de l' APdC | 05/08/2015

Reprenem les classes tècniques per a professionals APdC- La Caldera

A partir del mes d'octubre reprendrem les classes tècniques per a professionals, organitzades conjuntament per l'APdC i La Caldera. Seran a la nova seu de la Caldera Les Corts (C/ d'Eugeni d'Ors, 12, Barcelona), els dimarts i els dijous de 9:30h a 11h, i  mantindrem un preu molt reduït per als socis i sòcies. Els vals de 5 classes costaran 25€, i les classes soltes, 6€. El preu per als no associats serà de 45€ (val de 5 classes), i 10€, per classe solta.


GUY NADER serà el professor de les classes durant el mes d'octubre. Artista libanés resident a Barcelona, va estudiar art dramàtic al Institut Nacional de Belles Arts de la Universitat Libanesa a Beirut. Va ser guardonat amb la beca danceWEB Europe al 2012 i va rebre el primer premi al Festival Internacional Masdanza pel seu solo Where The Things Hide. És artista resident a La Caldera. (+ info)

Roser López Espinosa donarà les classes al novembre i al desembre (+ info), i Guillermo Weickert al gener i febrer (+ info).

Treballar el perfeccionament tècnic dels ballarins professionals és imprescindible per a mantenir el cos en forma dels intèrprets de la Dansa.  Aquestes classes són una activitat de formació permanent que organitzem conjuntament amb La Caldera, des de 2005, i  s'han convertit en un punt de trobada dels professionals de la Dansa a Barcelona, on neixen projectes i col·laboracions de diferent tipus.

 

Qui gestiona les classes?

La idea de les classes tècniques de manteniment per a ballarins va sorgir de l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya amb voluntat de millorar la formació continuada dels socis professionals. Des de maig de 2005 les classes es fan a La Caldera, entitat amb què es va signar un conveni de col·laboració per a gestionar conjuntament les classes.


Com es gestionen?

Les dues parts assumeixen diferents responsabilitats perquè les classes es realitzin correctament. L'APdC es compromet a contractar degudament als professors i fer-los els pagaments corresponents. Així mateix, es compromet a aconseguir els recursos econòmics necessaris per a assegurar la continuïtat de les classes. D'altra banda, La Caldera es compromet a aportar la infraestructura necessària pel desenvolupament de les classes: espai, llum, aigua.

 

A partir d'ara, ambdues entitats escollirem els professors i fem difusió de les classes.


Professorat dels propers mesos

Roser López Espinosa - novembre i desembre.

Guillermo Weikert- gener i febrer

Últimes notícies relacionades:

Guillermo Weickert donarà les classes tècniques per a professionals APdC-La Caldera al gener i febrer

Guillermo Weickert donarà les classes tècniques per a professionals APdC-La Caldera al gener i febrer

Notícia de l'APdC | 10/10/2015 Del 12 gener i al 25 febrer, les classes tècniques per a professionals que organitza l'APdC i la Caldera, estaran a càrrec de Guillermo Weickert.

Roser López Espinosa donarà les classes tècniques per a professionals APdC-La Caldera al novembre i desembre

Roser López Espinosa donarà les classes tècniques per a professionals APdC-La Caldera al novembre i desembre

Notícia de l'APdC | 23/09/2015 Del proper 3 de novembre al 22 de desembre, les classes tècniques per a professionals que organitza l'APdC i la Caldera, estaran a càrrec de la ballarina i corògrafa

Guy Nader donarà les classes tècniques per a professionals APdC-La Caldera a l'octubre

Guy Nader donarà les classes tècniques per a professionals APdC-La Caldera a l'octubre

Notícia de l'APdC | 23/09/2015 A partir de l'1 d'octubre reprendrem les classes tècniques per a professionals, organitzades conjuntament per l'APdC i La Caldera.