Inici

Resum de l'assemblea ordinÓria de l'APdC 2018

NotÝcia de l' APdC | 31/01/2019

Resum de l'assemblea ordinÓria de l'APdC 2018

El passat 14 de gener de 2019, l'Associaciˇ de Professionals de la Dansa de Catalunya - APdC va dur a terme l'Assemblea General OrdinÓria, la reuniˇ de l'˛rgan de representaciˇ mÓxima de la nostra entitat. ╔s en aquest espai, on tots els associats i associades poden expressar qualsevol opiniˇ, projecte o voluntat per tal de ser escoltats i estudiar la seva possible inclusiˇ en el projecte de l'any segŘent, construint d'aquesta manera un pla d'acciˇ com˙ que afecti tot el sector.

Entre els punts aprovats per l'assemblea cal destacar:


En l'Órea sindical, fer un seguiment de la implementaciˇ de les mesures aprovades pel govern espanyol i que culminaran amb l'aprovaciˇ de l'Estatut de l'Artista.

En l'Órea d'educaciˇ, un dels puntals de l'associaciˇ, l'APdC estÓ seguint tres processos: La modificaciˇ de la LOE, la renovaciˇ del Decret d'escoles autoritzades i la creaciˇ d'una formaciˇ professional en danses urbanes.

En l'Órea de comunicaciˇ: renovaciˇ de la web i represa de la comissiˇ de comunicaciˇ.

Reptes:

- Cal seguir intermediant amb les administracions per incentivar polÝtiques actives que responguin a les necessitats del sector de la dansa.

- La transiciˇ professional o l'augment d'adhesions al Pacte Laboral es presenten com a grans reptes pels quals s'ha de seguir lluitant.

Un cop aprovat el balanš econ˛mic de 2018 i el pressupost de 2019, es va donar per finalitzada l'assemblea.

MÚs informaciˇ