Inici

Sabies que... la jornada laboral en dansa no pot superar les 35 hores setmanals?

NotÝcia de l' APdC | 06/11/2019

Sabies que... la jornada laboral en dansa no pot superar les 35 hores setmanals?
Sabies que... el pacte laboral de dansa estipula la durada mÓxima de la jornada laboral en 35 hores setmanals i una jornada diÓria de mÓxim 7 hores? Concretament estableix que (Art.15):

  • La jornada ordinÓria de treball no podrÓ superar les 35 hores setmanals, essent la durada diÓria completa de 7 hores diÓries, sense perjudici de la possibilitat de pactar en elá contracte de treball l'horari de la jornada diÓria i distribuir-la de la manera que convingui a ambdues parts, sempre que no s'excedeixi el c˛mput d'hores setmanals establert.á

  • En casos excepcionals en els dies anteriors a l'estrena, es permet que la jornada mÓxima diÓria de feina sigui de 8 hores, sempre hi quan la jornada setmanal no passi de 35 hores i amb previ acord del treballador/treballadora.

  • En el cas que la jornada setmanal excedeixi el nombre d'hores de treball setmanals pactades, les hores excedents tindran la consideraciˇ d'hores extraordinÓries i es compensaran al preu d'hora extraordinÓria o amb jornades de descans, computant una hora i mitja de descans per cada hora extra treballada, amb previ acord del treballador/treballadora.

  • Les hores extres, es retribuiran a raˇ de 12 Ç bruts per hora (Art. 18).

MÚs informaciˇ a http://dansacat.org/actualitat/1/2847/. Si tens dubtes, l'APdC ofereix assessorament legal als seus socis i s˛cies. (Cal cita prŔvia).