Inici

Programació Juliol 2018

Fem Dansa a Sant Hipòlit de Voltregà (Festival ARTOT)

Dia: 18 de juliol de 2018

Lloc: Diversos espais, Sant Hipòlit de Voltregà

Preu: Gratuït!

Fem Dansa a Sant Hipòlit de Voltregà (Festival ARTOT)

Un any més l'ARTOT vol esdevenir un referent artístic i cultural per la població de Sant Hipòlit de Voltregà i la comarca d'Osona, durant el mes de Juliol de 2018. La seva missió rau en oferir i potenciar les arts escèniques al territori. La seva visió pretén arribar a ser un espai cultural actiu a Osona, amb ànim d'esdevenir un referent en l'àmbit de les arts escèniques creant i executant en diversos nous "espais escènics" durant el mes de Juliol de 2018.

Una de les novetats d'enguany és la inclusió del municipi a la iniciativa Fem Dansa. Així doncs, enguany el festival inclou programació de dansa el 18 de juliol a la dansa: Labranza, del Col·lectiu Lamajara, als Jardins de la Llar a les 21h, i Sinestèsia, d'Iron Skulls, a l'amfiteatre del Pilar a les 21.30h.

Podeu consultar el programa complet aquí.

Sant Hipòlit de Voltregà s'incorpora a la cada vegada més extensa família del Fem Dansa, actualment formada per Tremp, Martorell, Palamós, Sant Joan de les Abadesses, Juneda i Alcover en el repte d'acostar la dansa al territori català.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és, per una banda, atansar el creador a la comunitat local (fer vida al municipi) i de l'altra permetre que la ciutadania s'atansi a la dansa com a disciplina artística. El resultats resultats són molt positius: al 2017 6 municipis de Catalunya van programar, durant la tardor, un total de 33 actuacions de dansa i 14 tallers i pràctiques artístiques entre espectacles de carrer, de participació, espectacles de sala, espectacles per a públic familiar, accions de dinamització de públics, tallers oberts de dansa, presentacions de llibres, converses i col·loquis post-funcions, entrevistes...

El Fem Dansa forma part del pla de d'impuls de la dansa (2016-2017) que té voluntat de continuïtat en els propers anys, i consta de sis accions específiques que complementaran les polítiques de foment de la dansa, a fi de crear un escenari a Catalunya amb oportunitats per a la recerca, la creació i la producció de la dansa, per a la seva difusió, visibilitat i sociabilització.

És un projecte amb tres anys de vida impulsat per l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya, amb el suport  del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.