Inici

Programació Octubre 2018

Trigger of Happiness, de Ana Borralho i Joao Galante, al Mercat de les Flors

Dia: Del 5 al 7 de octubre de 2018

Lloc: Mercat de les Flors, Plaça Margarida Xirgu, s/n · 08004 Barcelona

Horari: 20.30h (dg 18.30h)

Preu: 12,00 €   50% de descompte en 1 entrada a taquilla, el mateix dia de l'espectacle, i 15% de descompte en 2 en

Web: http://mercatflors.cat/espectacle/trigger-of-happiness/

Trigger of Happiness, de Ana Borralho i Joao Galante, al Mercat de les Flors

Ana Borralho i João Galante, directors artístics del Festival d'Arts Performatives Verão Azul i comissaris del Festival de Música Electrònica Electrolegos a Portugal, treballen junts des de l'any 2002 en els àmbits de l'art performàtic, la dansa, el teatre, la instal·lació, la fotografia, el so i el vídeo explorant formes amb la convicció que l'art és part de la societat i que ha de ser actiu i transformador i existir en comunicació directa amb la gent.

Així, Trigger of Happiness és una peça participativa amb joves d'entre 18 i 23 anys que, després de realitzar un taller, es pregunten per la felicitat, i ho fan en una societat que no ho és especialment. Aquests joves es despullen emocionalment damunt l'escenari a través d'una versió amable del joc de la ruleta russa i ens parlen dels seus somnis, de conflictes, riscos, d'identitats, de les seves visions i experiències... És una reflexió sobre les transformacions de la societat actual i les expectatives d'aquests joves adults.

Aquesta peça de 2017 ja s'ha pogut veure a festivals i programacions d'arreu del món.

Concepte, direcció artística Ana Borralho & João Galante /Disseny il·luminació Thomas Walgrave / So Coolgate, Pedro Augusto / Col·laboració a la dramatúrgia Fernando J. Ribeiro / Assistència tècnica, assajos i escenari Alface (Cátia Leitão), Antonia Buresi / Assistència tècnica, assajos i escenari Tiago Gandra / Intèrprets grups locals de 12 joves / Responsable producció Mónica Samões / Producció i gira Andrea Sozzi / Producció executiva Joana Duarte / Producció casaBranca / Coproducció Maria Matos Teatro Municipal,(Lisboa, Portugal), Jonk ny Internationell scenkonst för unga (Jönköping, Suècia), Nouveau Théâtre De Montreuil - Centre Dramatique National (França), Le phénix  scène Nationale Valenciennes pôle européen de création(França) Le Boulon Centre National des Arts de la Rue de Vieux Condé (França) / Amb el suport Câmara Municipal de Lagos, Espaço Alkantara, LAC Laboratório de Actividades Criativas, SIN Arts and Culture Centre (Budapest), Companhia Olga Roriz

Casa Branca rep el suport del Ministeri de Cultura /Direcció General de les Arts

#TriggerOfHappiness