Inici

Formació i entrenaments

Càpsules de producció per a professionals de les arts escèniques

Data límit per fer la inscripció: 27 de juliol de 2018

Dia: Del 17 al 22 de setembre de 2018

Horari: Consultar

Escola/espai: Institut del Teatre

Organitzador: Institut del Teatre

Lloc: Plaça Margarida Xirgu, s/n · 08004 Barcelona

Preu: 90,5 € + 7 € d'assegurança €
Es poden fer classes soltes

Web: http://www.institutdelteatre.cat/pl422/actualitat/noticies/gener...

És raonable considerar que un bon producte no necessita distribució? Es pot arribar a pensar que hi ha espectacles que es venen sols? I si fos així, existeix la fórmula màgica? Quines són les claus de l'èxit? Els productes culturals necessiten d'estratègies de distribució que els faci competitius, consumibles, assequibles, atractius, ...? Avui el valor de la venda ja no està sol en el valor artístic del producte, sinó en el seu valor de MARCA. És imprescindible per tant traçar un pla de comercialització que defineixi objectius, estratègies i recursos, tot això amb la intenció d'obtenir una bona implantació en el mercat cultural i aconseguir la màxima rendibilitat empresarial.

L'Institut del Teatre presenta una proposta de tallers orientada a ajudar les persones que volen engegar projectes culturals i artístics. En concret, es proposen tres tallers diferents que es duran a terme entre el 17 i el 22 de setembre, amb l'objectiu que els professionals de les arts escèniques puguin resoldre dubtes, avaluar i treballar adequadament diferents conceptes relacionats amb el disseny i desenvolupament de projectes artístics.

En els cursos, de 8 hores de durada cadascun i independents l'un de l'altre, es treballaran aspectes com la distribució dels productes culturals, la definició d'estratègies per la seva comercialització, així com qüestions relacionades amb la comunicació dels projectes o la importància del treball en equip. Els diferents tallers estaran conduïts per diversos experts i professionals experimentats en el seu ámbit, i inclouran continguts teòrics i pràctics.


La inscripció als cursos és del 4 de juny al 27 de juliol, mentre que la matriculació serà del 6 al 13 de setembre.  

Podeu consultar la informació de les tres formacions en aquest enllaç.

Per qualsevol consulta contacteu amb [email protected]