Inici

Cursos amb descompte per a socis APdC

Ioga amb César López

Data límit per fer la inscripció: 18 de juny de 2019

Dia: Del 8 de gener al 18 de juny de 2019

Horari: dimarts de 20 a 21,15h.

Escola/espai: La Visiva

Organitzador: La Visiva

Lloc: Sepúlveda 85 · 08015 Barcelona

Nivell: Tots els Nivells

Estil: Altres

Professor: César López

Preu: 80€ x trimestre/ 30€ x mes /10€ classe solta/ 1º classe de prova 5€ €   10% de descompte per a socis/es de l'APdC
Es poden fer classes soltes

E-mail: escena@lavisiva.org

Web: http://www.lavisiva.org

Ioga amb César López

La classe estarà basada en el Hatha Yoga proposant una classe estructurada en dues fases. Començarem amb una preparació del cos, posant èmfasi en la respiració, sentint el pes i els suports per anar despertant el cos. Entrarem a la salutació al sol i postures de peu, per a desenvolupar resistència i un cos fort. Una segona fase de postures supines, torsions, inversions,... una pràctica més regeneradora però també vigorosa, treballant la relaxació i la concentració, així com la flexibilitat, sensibilitat i obertura del cos.

En las diferents sessions anirem explorant el treball d'obertura de caderes i allargament de la columna vertebral, prenent consciència del cos i els canals energètics d'aquest.

César López

Fa més de deu anys que s'interessa per l'estudi del cos i les seves capacitats físiques. Estudia dansa contemporània i Ioga al mateix temps. Aquestes dues disciplines l'ajuden en el creixement i consciència del cos.
Realitza la formació de Introyoga, estudi i investigació de l'anatomia enfocada a les postures de Ioga, dirigida per Claudio San Martín. I la formació de professor de Ioga Dinàmic a càrrec de José Luis Cabezas. Realitza cursos de diferents estilos de Ioga en diferents escoles de Barcelona, amb mestres com Upendra Arya, Angelo Cecci, Rachele Di fino, Susana Castro. Per complementar la formació actualment estudia Aikido a l'institut AIAM, am Jordi C. Banchs.
Des del 2014 dóna classes de Ioga i dansa contemporània a diferents espais de Barcelona.