Inici

Cursos amb descompte per a socis APdC

KALARIPAYATTU

Data límit per fer la inscripció: 21 de juny de 2019

Dia: Del 25 de juny al 5 de juliol de 2019

Horari: 9h a 11h i/o 19:30 a 21:30

Escola/espai: CRA'P

Organitzador: CRA'P

Lloc: c/Anselm Clavé, 67, 3r · 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)

Nivell: Tots els Nivells

Estil: Altres

Professor: LAKSHMAN GURUKKAL I AKSHAY TS

Preu: Consultar   20% de descompte per a socis/es APdC

Telèfon: 666763504

E-mail: info@cra-p.org

Web: http://www.cra-p.org

KALARIPAYATTU

El Kalaripayattu de Kerala és una de les arts marcials més antigues del món. Mitjançant una disciplina física de caràcter científic, la seva pràctica permet obrir els canals energètics al portar el cos als seus límits amb la finalitat d'enfortir-lo, flexibilitzar-lo i enfocar-lo tant física, mental com espiritualment; raons per les que professionals del teatre i de la dansa el practiquen diàriament.

Com antiga forma d'art marcial, el Kalaripayattu es basa en la codificació de la natura i els seus moviments. Les seves tècniques són una combinació de passos (chuvadu) i postures (vadiyu). Les postures tenen noms d'animals, a partir de l'observació de les seves posicions.

El Kalaripayattu està estretament relacionat amb el ioga i les arts escèniques. Aquest taller proposa als participants un recorregut a través de les bases del Kalaripayattu. Està dirigit a professionals de les arts escèniques: actors, ballarins, performers, circ, etc. i és obert tant per principiants com per coneixedors d'aquesta pràctica.

Preu: Horari matí o tarda: 150€. Descompte abans del 28 de maig: 130€. Només una setmana: 80. Descompte abans del 28 de maig: 70€. Dues setmanes matí i tarda: 270€. Descompte abans del 28 de maig: 225€