Inici

Cursos amb descompte per a socis APdC

Strike a pose! Vouguin and whacking in Barcelona with Archie Burnett

Data límit per fer la inscripció: 6 de octubre de 2019

Dia: Del 7 al 11 de octubre de 2019

Horari: 15h a 19h

Escola/espai: Centre cívic Barceloneta

Organitzador: La Cerda

Lloc: Carrer de la Conreria , 1 Barcelona

Nivell: Tots els Nivells

Estil: Danses urbanes (Hip-hop, Break dance...)

Professor: Archie Burnett

Preu: 250 €   10% de descompte per socis i sòcies APdC
Es poden fer classes soltes

Telèfon: 697196885

E-mail: lacerdadanza@gmail.com

Web: http://www.lacerda.es

Strike a pose! Vouguin and whacking in Barcelona with Archie Burnett

Des de la llegendària House of Ninja, Archie Burnett vindrà directament de Nova York per introduir old way vogue, new way vogue, i vogue femme.

Durant les quatre hores de cada sessió, aquesta classe se centrarà en la postura adequada, el vocabulari corporal correcte, la motivació (en referència a les caracteritzacions individuals), el control de ser-hi en el moment i la musicalitat orgànica.

El Voguing és un estil desenvolupat a la dècada de 1980 i es caracteritza pels "posats", semblant al de les posicions de model fotogràfic, amb algunes influències de les sales de ball Harlem dels anys 30. Les característiques són la formació de línies, la simetria i la precisió en l'execució d'aquestes formacions i una acció graciosa i fluida.

Archie Burnett és un ballarí underground molt respectat a la ciutat de Nova York, que va ser un dels principals ballarins durant els 70 i 80, fent-se molt conegut pel seu estil lliure de Waacking i Voguing. Era un amic íntim i ajudant de l'avi de Voguing, la llegenda Willi Ninja, i és fins ara una força de lluita en el panorama de la dansa de Nova York. És convidat com a jutge per batalles, com per exemple al "Funky Stylez" 2009 a.o. Apareix a la pel·lícula documental "Check Your Body at the Door" (2001) de la doctora Sally Sommer (professora de Dansa de la Florida State University), que explora el vocabulari de moviments de llegendaris ballarins de la NYC house dancers, inclosos Archie Burnett, Willi Ninja, Ejoe Wilson, Marjory Smarth i Conrad Rochester.