Inici

Cursos amb descompte per a socis APdC

HOP Festival 2019: Taller de composició coreogràfica des de la dansa contemporània i urbana amb TENTACLE TRIBE (Canadà)

Data límit per fer la inscripció: 19 de desembre de 2019

Dia: 20 de desembre de 2019

Horari: 10 - 15 h

Escola/espai: La Caldera Les Corts

Organitzador: HOP Festival

Lloc: Carrer d'Eugeni d'Ors, 12 · 08028 Barcelona

Nivell: Intermig i Avançat

Estil: Diversos estils

Professor: Elon Höglund & Emmanuelle Le Phân (Canadà)

Preu: 60 €   10% de descompte per a socis/es APdC (54€)

E-mail: info.hopfestival@gmail.com

Web: http://https://hopbcn.com/ca/event/taller-de-composicio-coreogra...

HOP Festival 2019: Taller de composició coreogràfica des de la dansa contemporània i urbana amb TENTACLE TRIBE (Canadà)

Els fundadors de Tentacle Tribe, Elon Höglund i Emmanuelle Le Phân han desenvolupat, a través d'anys d'experiència com a ballarins professionals, un llenguatge propi fusionant diverses filosofies de moviment d'una àmplia varietat de tècniques.

En aquest taller, es dibuixaran conceptes de diferents estils de danses urbanes com el popping i el breaking des d'un punt de vista contemporani. Es treballarà la consciència corporal. Es compartirà vocabulari de la companyia. I s'explorarà, a través de les formes geomètriques, la capacitat del cos per habitar múltiples plans de l'espai.

Els talleristes

Emmanuelle Le Phân és una de les b-girls més destacades de Canadà. També coneguda com Cleopatra, ha participat en nombroses competicions de breaking a Amèrica del Nord i Europa. Sovint realitza esdeveniments especials amb el Cirque Du Soleil com a ballarina i coreògrafa. És cofundadora, de la secció femenina, del Solid State Breakdance Collective.

Al mateix temps que competeix en breaking, all styles i experimental s'ha format en dansa contemporània. Treballa com a intèrpret per a diferents projectes com Rubberdance Group, Circ Eloize, Bboyizm Dance compant o Out Innerspace Danse Theatre.

Desenvolupa el seu treball coreogràfic en diferents companyies sent Tentacle Tribe seu projecte més personal.

Elon Höglund s'ha format en diverses arts marcials (kung fu, capoeira, taekwondo...), danses urbanes (breaking, popping...), en teatre, música i dansa contemporània. Aquest bagatge li ha permès crear el seu propi llenguatge de moviment.

Des de 2001, ha interpretat i coreografiat obres per a produccions de teatre, dansa i circ contemporani.

És membre de les crew Fresh Format B-boy de Mont-real i de Stockholm Concrete Kingz. Ha treballat per al Cirque du Soleil, el Cirque Eloize, Bboyizm Dance Company, Rubberbandance Group, i el Norwegian State Theatre. El 2012, va cofundar, amb Emmanuelle, la companyia Tentacle Tribe.

PREUS
Pack: La Mer Noire + Tentacle Tribe
Preu: 90 €
Inclou 9 hores de classe: 18 i 19 de desembre de 10 a 12 h al CC Barceloneta amb La Mer Noire i de 10 a 15 h el 20 de desembre amb Tentacle Tribe a La Caldera Les Corts.
Places limitades. Inscripcions per email a: [email protected]