Inici

Cursos amb descompte per a socis APdC

HOP Festival 2019 / Taller de danses afro-modernes i urbanes amb Cie. La Mer Noire (Senegal)

Data límit per fer la inscripció: 17 de desembre de 2019

Dia: Del 18 al 19 de desembre de 2019

Horari: 10-12 h cada classe (4 h en total entre els dies 18 i 19 de desembre)

Escola/espai: Centre Cívic Barceloneta

Organitzador: HOP Festival

Lloc: Carrer de la Conreria, 1 · 08003 Barcelona

Nivell: Intermig i Avançat

Estil: Diversos estils

Professor: Cie. La Mer Noire (Senegal)

Preu: 50 €   10% de descompte per socis i sòcies APdC
Es poden fer classes soltes

E-mail: info.hopfestival@gmail.com

Web: http://https://hopbcn.com/ca/event/danses-afro-modernes-i-urbane...

HOP Festival 2019 / Taller de danses afro-modernes i urbanes amb Cie. La Mer Noire (Senegal)

La companyia La Mer Noire presentarà per primera vegada a Barcelona l'espectacle "Gaou". Aprofitem l'ocasió per oferir dues sessions formatives amb els seus integrants (18 i 19 de desembre) a ballarins/es de nivell intermig i avançat.

La primera sessió (18 desembre) estarà enfocada a descobrir les danses afro-modernes entenent-les en el seu context cultural. Aquestes danses neixen, com a manifestacions culturals, als espais públics de les diferents ciutats africanes i és allà on s'autoalimenten i conviuen manifestant l'enorme i diversa riquesa cultural africana, urbana i contemporània. En aquesta primera sessió es treballaran també elements coreogràfics que formen part de l'imaginari creatiu de la companyia.

A la segona sessió (19 desembre) s'aprofundirà en tècniques de dansa urbana, de les quals els components de la companyia en són experts. Aquestes són el krump, house dance, breaking i el hip hop, en un context d'intercanvi de coneixements amb l'objectiu que els assistents puguin assimilar vocabulari de les diferents tècniques per aplicar-lo al seu propi moviment.

Amb: Pierre-Claver Belleka aka DEXTER, Tsengou Dingha Kirsner, Khoudia Toure i Alioune Sow.

La Mer Noire
La companyia La Mer Noire es va fundar el 2014 al Senegal per ballarins i coreògrafs sorgits de la nova generació de joves talents africans. Com a agents culturals del Senegal, els seus membres tenen com a objectiu donar a conèixer la dinàmica creativa de l'Àfrica contemporània a través de les danses urbanes i de la cultura Hip hop.

La companyia es va anar consolidant mitjançant la creació d'espectacles, activitats de transmissió i projectes artístics que combinava diverses disciplines fins a convertir-se una de les primeres estructures professionals de les danses urbanes al Senegal.

Els quatre ballarins-coreògrafs de la companyia han guanyat diverses competicions d'alt nivell. Com per exemple el Hip Hop Games Concept del 2016 que els hi va permetre crear la peça "Gaou" que es podrà veure el 22 de desembre al Mercat de les Flors.

Les activitats de la companyia inclouen una part important de transmissió tant al Senegal com a diversos països africans. La Companyia organitza regularment tallers de formació en danses urbanes a festivals del Senegal, Benín i Camerun.

Pack: La Mer Noire + Tentacle Tribe
Preu: 90 €

Inclou 9 hores de classe: 18 i 19 de desembre de 10 a 12 h al CC Barceloneta amb La Mer Noire i de 10 a 15 h el 20 de desembre amb Tentacle Tribe a La Caldera Les Corts.

Places limitades. Inscripcions per email a: [email protected]