Inici

Formació APdC

Entrenaments per a professionals: contemporani amb Guy Nader

Data límit per fer la inscripció: 28 de febrer de 2019

Dia: Del 5 al 28 de febrer de 2019

Horari: Dimarts i dijous de 9.30h a 11h

Escola/espai: La Caldera Les Corts

Organitzador: APdC i la Caldera

Lloc: C/ d'Eugeni d'Ors 12 · 08028 Barcelona

Nivell: Per a Professionals

Estil: Contemporània

Professor: Guy Nader

Preu: Consultar   Tarifa plana per socis/es APdC, Caldera i APCC (o classes soltes i bonos amb descompte).
Es poden fer classes soltes

E-mail: projectes@dansacat.org

Web: http://dansacat.org/actualitat/1/3373/

Entrenaments per a professionals: contemporani amb Guy Nader
L'APdC ofereix sessions d'entrenaments per a professionals de contemporani i de clàssic amb l'opció d'una tarifa plana apta per a totes les butxaques.

Guy Nader es farà càrrec de les sessions de contemporani els dimarts i dijous, de 9.30h a 11h, del 5 al 28 de febrer a la Caldera Les Corts.

L'APdC ofereix als seus socis i sòcies, així com als associats de La Caldera Les Corts i l'APCC, l'opció d'adherir-se a una tarifa plana, que els permetrà assistir a totes les sessions que vulguin (de contemporani i/o de clàssic, indistintament) i arribar a pagar 1€ per sessió.

El cost d'aquesta tarifa, exclusiva per a associats, és de 150€ a partir del setembre. A mesura que el calendari avanci, el preu de la tarifa s'anirà reduint 15€ cada mes (veure taula de preus).

Taula de preus

  • Setembre  - Juny: 150€
  • Octubre - Juny: 135€
  • Novembre - Juny: 120€
  • Desembre - Juny: 105€
  • Gener - Juny: 90€
  • Febrer - Juny: 75€
  • Març - Juny: 60€
  • Abril - Juny: 45€
  • Maig - Juny: 30€
  • Juny: 15€

Per beneficiar-se d'aquesta tarifa és imprescindible ser soci/a de l'APdC, La Caldera o l'APCC i registrar-se a través d'aquest formulari. Un cop fet el pagament, es farà entrega d'un carnet acreditatiu a l'oficina de l'APdC (c/ d'Eugeni d'Ors 12), que caldrà mostrar en cada sessió.

Aquells professionals (associats o no) que no vulguin fer ús de la tarifa plana podran seguir beneficiant-se de les sessions soltes (6€ associats / 10€ no associats) i els abonaments de 5 sessions (25€ associats/ 45€ no associats), que podran aplicar tant a les sessions de contemporani com de clàssic, indistintament.

Sobre els entrenaments de contemporani amb Guy Nader
La classe utilitza patrons simples de moviment que involucren la respiració, la velocitat i l'alliberament d'energia en tot el cos per tal d'activar la relació entre el centre i les extremitats, entrant i sortint del terra de manera eficient mantenint un centre baix i fort. Hi haurà un enfocament en l'estructura òssia i les articulacions que ajudarà a millorar la percepció física i l'estat d'alerta, explorant les principals lleis de la física: la cohesió i l'expansió, elements del mètode flying low. Combinat amb principis bàsics de l'art marcial, que es basa en una potència física, habilitat i precisió, mentre estudiem les diverses maneres de rodar en totes les direccions, caure i aixecar amb fluïdesa i rapidesa. "Fall and Roll ". També farem un treball en parella per explorar i escoltar els diferents nivells d'energia i temperaments a través de donar pes i rebre, empènyer i tirar, grimpar i saltar, manipular.

Guy Nader
Guy Nader (Beirut) artista resident a Barcelona. Des de 2006 crea el seu propi treball, que ha estat presentat en diferents festivals nacionals i internacionals. Ha rebut diversos premis, com el premi Der Faust 2017 per a l'espectacle Fall Seven Times, creat per la companyia tanzmainz, juntament
amb Maria Campos, amb qui crea el tàndem GN | MC. També el primer premi de la categoria de solo
a Masdanza 2010 per Where The Things Hide.

GN | MC han estat convidats a crear per prestigioses companyies europees com la companyia tanzmainz en Alemanya, A-Knap Group a Eslovènia entre d'altres.

Imparteix classes i tallers en diferents espais i escoles, com a Henny Jurriëns Stichting a Amsterdam,
B12 a Berlín, al Conservatori Superior de Dansa a l'Institut del Teatre de Barcelona, a ​​Theaterschool
Amsterdam, a l'Acadèmia Nazionale di Danza di Roma, Zagreb Dance Academy de Croàcia, a La Caldera a
Barcelona, ​​o a Maqamat Studio al Líban, entre d'altres.

Estudia a l'Institut de Belles Arts a la Universitat Libanesa de Beirut i a Moveo a Barcelona.

Rep la beca DanceWEB Europe2012 del festival ImPulsTanz a Viena. També ha estat artista resident al Mercat de Les Flors, i artista associat a La Caldera, Barcelona.