Inici

Formació APdC

Nova Píndola formativa: Mapa de subvencions per a projectes d'arts escèniques

Data límit per fer la inscripció: 17 de desembre de 2019

Dia: 17 de desembre de 2019

Horari: de 10 a 14h

Escola/espai: Fabra i Coats

Organitzador: APCC, AADPC, APGCC, TTP i APdC

Lloc: Sant Adrià número 20 Barcelona

Nivell: Tots els Nivells

Estil: Altres

Professor: Alfred Fort i Abigail Ballester

Preu: 5 €   Gratuít per associades a APCC, AADPC, APGCC, TTP i APdC

Nova Píndola formativa: Mapa de subvencions per a projectes d'arts escèniques
Acomiadem l'any amb una nova formació organitzada conjuntament amb les associacions de professionals de circ, actors i directors, públic familiar i gestors culturals: una sessió que se centrarà a explicar i resoldre dubtes sobre les principals subvencions que s'atorguen des de la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Cultura i l'Ajuntament de Barcelona per ajudar a companyies i artistes a fer realitat els seus projectes de teatre, dansa i circ.

En aquesta sessió hi participaran Alfred Fort, exgerent de l'APCC, i Abigail Ballester, gerent de la TTP, i tindrà lloc de 10h a 14h a Fabra i Coats. El preu de la formació és de 5 euros, i és gratuïta per a socis i sòcies de les entitats organitzadores

L'objectiu és fer un repàs per totes les subvencions que atorga la Generalitat de Catalunya a través de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) i també l'Institut Ramon Llull i s'explicarà quin tipus d'entitat les pot demanar. A més, també s'explicaran els ajuts que ofereix per una banda l'Ajuntament de Barcelona i per l'altra el Ministeri de Cultura a través de l'Institut Nacional de les Arts Escèniques i la Música i Acción Cultural Española.

La formació està organitzada per les associacions de professionals de les arts escèniques AADPC, APdC, TTP, APCC  i l'Associació de Professionals de la Gestió Cultural a Catalunya APGCC.


Informació pràctica

Quan: 17 de desembre
Horari: de 10 a 14h
On: Fabra i Coats. C/ Sant Adrià número 20. Barcelona. Metro Sant Andreu.
Preu: 5 euros. Gratuït per a socis i sòcies de les entitats organitzadores.Places limitades, Inscripcions aquí.


PROGRAMA

  • 10h a 10h45: OSIC
  • 10h45 a 11h45: ICEC
  • 11h45 a 12h: Preguntes i dubtes

12h a 12h30: Descans

  • 12h30 a 13h Ministeri de Cultura
  • 13h a 13h15h: IRLL
  • 13h15 a 13h30 ICUB
  • 13h30 a 14h: Preguntes i dubtes


Ponents

Alfred Fort ha estat gerent de l'APCC (2013-2019). Prèviament havia estat gerent del Centre de Recerca de les Arts del Circ, dirigit per Tortell Poltrona entre el 2011-2012 i abans del Teatre Nacional de Catalunya entre el 2007 i el 2011. També va encarregar-se anteriorment de la gerència del Teatre Fortuny de Reus i ha estat fundador i coordinador de la Xarxa de Teatres Públics de Catalunya. Fundador del Festival Trapezi juntament amb Bienve Moya i Escarlata Circus (1997).

Abigail Ballester és gerent de la TTP (2008-actualitat). Va començar en el món de la gestió cultural treballant al Grup Principal de Lleida (2001-2006) on va realitzar tasques de programació d'espectacles i de projeccions cinematogràfiques i gestió de personal entre d'altres. També ha treballat en la producció del Festival Humoris Causa a Mollerussa organitzat per la Companyia de Comediants La Baldufa (2007).