Inici

Cursos intensius o de curta durada

L'instint com a font de moviment amb Roberto Olivan

Data límit per fer la inscripció: 15 de març de 2018

Dia: 17 de març de 2018

Horari: 10h a 12h

Escola/espai: Espai Evohé

Organitzador: Espai Evohé

Lloc: Av/ Estanislau Figueres 19 baixos · 43002 tarragona (Tarragona)

Nivell: Tots els Nivells

Estil: Contemporània

Professor: Roberto Olivan

Preu: 30 €

Telèfon: 722141004

E-mail: info@espaievohe.com

Web: http://espaievohe.com/post56.html

L'instint com a font de moviment amb Roberto Olivan

Moure's eficaçment es converteix en un factor important, però no és l'únic. També s'ha de treballar amb la gravetat, la percepció de les sensacions internes, com ara la respiració, i la visualització de l'energia alliberada pel moviment. Aquest enteniment del cos, uneix la ment i l'estructura física i els relaciona amb les energies espacials cap a un mateix i cap als altres.

Roberto Olivan treballa la dansa des de la fisicalitat, el poder del cos i la tècnica, portant el cos a situacions extremes. La meta és fer perdre la por al moviment en un context específic. El taller està específicament enfocat en generar material dancístic a partir del nostre instint animal i de la nostra pròpia creativitat. Així mateix, també ajuda a reforçar la confiança del grup construint conclusions segures a partir de situacions difícils. Moure's eficaçment es converteix en un factor important, però no és l'únic. També s'ha de treballar amb la gravetat, la percepció de les sensacions internes, com ara la respiració, i la visualització de l'energia alliberada pel moviment. Aquest enteniment del cos, uneix la ment i l'estructura física i els relaciona amb les energies espacials cap a un mateix i cap als altres. En aquest sentit, el cos es transforma en una eina de projecció de flux físic i emocional. La força de les imatges mentals, com a línies i estructures al voltant i en el cos que ens defineixen i ajuden a entendre millor la funcionalitat del cos. Després d'aprendre i fer servir diverses tècniques de dansa, Olivan va descobrir les limitacions d'aquestes en l'expressió artística. I encara que accepti la necessitat d'aquestes tècniques convencionals, és conscient que el seu ús exclusiu pot provocar una carència de la llibertat en la dansa i en els mateixos ballarins.
És per això, que Olivan està embarcat en la recerca constant de la llibertat que crea noves formes, refinant la seva tècnica per desenvolupar un llenguatge únic que pugui ser definit com el seu propi estil, un llenguatge centrat en la velocitat i la precisió.