Inici

Cursos intensius o de curta durada

Workshop Aina Alegre

Data límit per fer la inscripció: 15 de març de 2018

Dia: 15 de març de 2018

Horari: De 10 a 14h

Escola/espai: Sala Hiroshima

Organitzador: Sala Hiroshima

Lloc: Carrer Vilà i Vilà, 65 Barcelona

Nivell: Tots els Nivells

Estil: Altres

Preu: 20 €   25% de descompte per socis APdC
Es poden fer classes soltes

E-mail: hola@hiroshima.cat

Web: http://www.salahiroshima.com

Workshop Aina Alegre

WORKSHOP AL VOLTANT DE LA "FIGURA DEL GRUP"
DANSA
20€
En aquest taller compartiré amb els participants diferents pràctiques i experiències extretes del procés de creació de LE JOUR DE LA BÊTE.
Treballarem la figura del grup. Posarem en pràctica i qüestionarem diverses situacions físiques que ens permetran reunir, reagrupar i crear espais per fer « comú ».
El taller començarà per un escalfament corporal on explorarem el moviment en relació amb el ritme, la respiració, i la veu per tal de trobar una disponibilitat física i activar una energia comuna.
Per altra banda, posarem en pràctica una sèrie d'exercicis d'improvisació per tal d'explorar diferents formes i construccions físiques per fer grup.

Aquest taller està obert a persones que vulguin jugar, explorar amb el cos i amb els altres.
Aina Alegre (Vilafranca del Penedès,1986) desenvolupa el seu treball artístic com a coreògrafa, ballarina i actriu. Es va formar al Centre National de la Danse Contemporaine, a França, on resideix des del 2009 viu i treballa a París i desenvolupa el seu propi treball. S'interessa en les pràctiques relacionades amb la creació i la intersecció de diferents disciplines. Ella pensa la coreografia com un « espai » per reinventar el cos, i la dansa a partir d'una escriptura escènica, sovint alimentada de matèries plàstiques, sonores i cinematogràfiques. S'interessa en pràctiques físiques que provenen de diferents cultures del cos per tal de qüestionar-lo i traduir-lo en una experiència física i donar una perspectiva coreogràfica.