Inici

Cursos intensius o de curta durada

La presència i la fiscalitat del text

Data límit per fer la inscripció: 26 de octubre de 2018

Dia: Del 10 al 11 de novembre de 2018

Horari: 10 - 14h

Escola/espai: La Piconera

Lloc: Calle Sancho Marraco 6 · 08004 Barcelona

Nivell: Tots els Nivells

Estil: Dansa Performance

Professor: María Herranz

Preu: 120,00 € €   Descompte: 20 % para los graduados del Institut del Teatre

La presència i la fiscalitat del text

L'objectiu d'aquest taller és comprendre conscientment com a intèrprets o creadors la idea del que és estar "present" a nivell físic, creatiu, no verbal i / o textual. A través del treball actiu, ens aproparem a dialogar sobre quines són les responsabilitats d'un intèrpret o creador: com ens preparem, com ataquem una idea o paper i de quina manera busquem donar el millor de nosaltres mateixos? On és l'arrel a partir de la qual comença la feina?

PROFESSORA: MARÍA HERRANZ
Diplomada en Dansa per la Brunel University, Marie Rambert School of Ballet and Contemporary Dance (Londres) i posteriorment graduada en el conservatori d'interpretació de Maggie Flanigan en tècnica Meisner (Nova York). Estudia Shakespeare amb la cèlebre professora de veu Patsy Rodenburg i pren seminaris intensius amb Willem Dafoe, Thomas Ostermeier i els membres i dramaturgs americans contemporanis del Labyrinth Theater Company a Nova York.

Després dels seus estudis treballa com a ballarina, performer i actriu amb Sol Picó (Teatre Nacional de Catalunya) Jan Fabre (Cour d'honneur du Palais des Papes a Avinyó, Teatre Saitama Japó, Montclair a NY, De Single), Àlex Rigola (Teatro de la Abadia), Marina Abramovic (Moma The Artist is Present) Sanja Mitrovic (Theatre des Amandiers Nanterre, KVS), Stephanie Tiersch (Teatre Lliure), Karen Kohlhass (Atlantic Theater Company de David Mamet) i col·labora freqüentment amb els membres de la companyia el director artístic va ser Philip Seymour Hoffman (Bank Street and Cherry Lane Theater), Deborah Kampmeier (Split, Sarasota Film Festival Florida) entre d'altres. Imparteix classes i tallers a l'Institut del Teatre, Universitat Rei Joan Carles, Woostergroup Theater, Root Collective, NYU Nova York, Kookmin & Sungkyunkwan Universitat Corea del Sud, Universitat Aristòtil i etc.

Els seus treballs com a directora i creadora es van presentar al Monty Theater, Festival Radicals BCN, Teatre Montemor-o-Novo, Nadine Studio Brussels, Danshus a Malmö, Medea al Museu Benaki d'Atenes, Troubleyn Theater Anvers, Cochrane Theater Londres entre altres llocs .