Inici

Cursos intensius o de curta durada

Dance & Yoga a Sala Hiroshima amb Núria Guiu

Data límit per fer la inscripció: 22 de octubre de 2018

Dia: Del 22 al 24 de octubre de 2018

Escola/espai: Sala Hiroshima

Organitzador: Sala Hiroshima

Lloc: Carrer Vilà i Vilà, 65 · 08004 Barcelona

Nivell: Tots els Nivells

Estil: Altres

Professor: Núria Guiu

Preu: 80 €   25% de descompte per socis/es APdC (a taquilla)

Web: http://www.hiroshima.cat/dance-yoga/?lang=ca

Dance & Yoga a Sala Hiroshima amb Núria Guiu

Dance&Yoga està dirigit a tots que vulguin aproximar-se a la dansa a través de principis físics, conceptes i tècniques del ioga. Es plantejarà una entrada al moviment a través de la meditació així com exercicis d'improvització senzills i creatius per a treballar principis iogics basats en l'involució dels sentits, l'atenció interna-externa, espai, forma.

El taller és una proposta en torn al procés de creació d'una nova peça que s'està desenvolupant en col·laboració a la Sala Hiroshima i CRA´P (Mollet del Vallès) que es presentarà el proper any. També és una proposta en relació a la última creació (Likes) estrenada a l´Hiroshima el passat Febrer 2018 que torna a l'escenari de la sala el 19&20 d'octubre.

Núria Guiu és ballarina i coreògrafa graduada en dansa clàssica a l'institut del Teatre. Al llarg de la seva carrera Núria ha treballat en diferents companyies internacional: Cullberg ballet, Gisele Vienne, Carte Blanche Dance Company, Batsheva Dance Company, Kobalt Works, Jasmin Vardimon, La Veronal, entre d'altres. A més, és professora certificada de Ioga Iyengar després d'una formació de tres anys a Copenhaguen i de més de 7 anys de pràctica personal.