Inici

Cursos intensius o de curta durada

Tècnica, creació i recerca de moviment. Laboratori de Dansa Teatre

Data límit per fer la inscripció: 14 de gener de 2019

Dia: Del 19 al 20 de gener de 2019

Horari: de 10h00 a 17h00

Escola/espai: Obrador de Moviments

Organitzador: OBRADOR DE MOVIMENTS

Lloc: Felip II, 174 · 08027 Barcelona

Nivell: Tots els Nivells

Estil: Altres

Professor: Pau Aran Gimeno

Preu: 120€ €   Preu socis/es APdC 110€

Telèfon: 930168848

E-mail: info@obradordemoviments.com

Web: http://www.obradordemoviments.com

Tècnica, creació i recerca de moviment. Laboratori de Dansa Teatre
Beatrix Molnar Mexi

Cada cos té el seu propi llenguatge, únic i perfecte. La nostra eina de treball ha de ser poderosa i sensible en cada moment. Amb aquestes premisses, treballarem mitjançant el joc i el plaer, amb exercicis de tècnica, composició, improvisació i narrativa corporal. Obrirem l'espai al diàleg amb un mateix i amb els altres. Connectarem amb una expressió personal autèntica i millorarem la qualitat del moviment. Aconseguirem major consciència dels nostres límits per poder superar-los. El resultat del treball ens ajudarà a tenir un pensament obert i autònom, capaç d'adaptar-se a un procés creatiu.

"Proposo un espai per al procés creatiu, el contacte amb un mateix, la sensibilitat i l'expressió, sense pretensions ni judicis, on tot és possible."


Pau Aran va néixer a Barcelona, ​​Espanya, el 1981. Va començar la seva carrera professional a través del ball de saló, on va aconseguir el nivell internacional en deu estils diferents. Això el va portar a estudiar dansa a Barcelona i al Reial Conservatori Professional de Dansa de Madrid, on el seu interès va començar amb el ballet clàssic i es va desenvolupar cap a un interès per la dansa contemporània i la improvisació-contacte. Després dels seus estudis, va seguir explorant la forma de la dansa a França i Alemanya abans de convertir-se en membre permanent del Tanztheater Wuppertal Pina Bausch en 2005.
A més d'actuar amb el Tanztheater Wuppertal Pina Bausch, Pau actualment ensenya, condueix tallers i participa en diversos projectes artístics a Alemanya ia l'estranger. El seu objectiu és seguir desenvolupant el seu propi llenguatge de moviment, que ha estat alimentant els últims anys a Alemanya, i seguir reflexionant sobre les idees, inspiracions i influències dels seus col·legues, artistes i mestres que creuen el seu camí.