Inici

Cursos intensius o de curta durada

LABORATORI DE MOVIMENT: La Calma Salvatge

Data límit per fer la inscripció: 15 de març de 2019

Dia: Del 23 al 24 de març de 2019

Horari: dissabte i diumenge de 10 a 14h

Escola/espai: tragantDansa::Barcelona

Organitzador: tragantDansa

Lloc: c/ reig i bonet 23 bx · 08024 Barcelona

Nivell: Tots els Nivells

Estil: Altres

Professor: Kora Radella

Preu: 60 €

Telèfon: 666 28 5715

E-mail: info@tragantdansa.com

Web: http://tragantdansa.com/contents/laboratori-de-moviment-la-calma...

LABORATORI DE MOVIMENT: La Calma Salvatge

Què passa quan et llences a l'espai ? Com pot tenir cura el teu cos mentre prens riscs ?
En aquest curs explorarem una àrea de recerca que la Kora Radella anomena 'Calma Salvatge'. Aquest concepte ens mostra com podem cultivar la calma en la base d'un moviment salvatge, transformador i d'alt voltatge. Amb moviments accelerats i de muntanya russa a través d'un treball basat en el 'momentum', aquest curs ens demanarà atreviment i repte atlètic i alhora una atenció delicada cap als petits detalls. Experimentarem la potència de moure'ns al límit del control, amb resiliència, sempre amb la capacitat d'adaptar-nos, canviar i tornar enrere. Un treball que ens sorprendrà i revitalitzarà i ens portarà més enllà de la nostra zona de confort.

Investigarem a partir de seqüències i improvisacions que ens empenyin i moguin a través de l'espai des de l' inèrcia del moviment, amb força i relaxació. 
Amb els materials i la recerca experimentats, iniciarem un viatge de creació d'un solo que cada participant podrà continuar més enllà d'aquest curs, com un regal per emportar-se cap a casa.


Kora Radella (EEUU)

Coreògrafa, professora de moviment, intèrpret i artista. 


Les creacions de la Kora Radella s'han vist a Nova Iork (Judson Church, Danspace Project, Dixon Place, 92Y, Center for Performance Research, Pioneer Works, i Roulette) i en altres llocs com el Museum of Contemporary Art a Chicago, Pulse Art Fair a Miami, Art Prize a Grand Rapids, the Three River Arts Festival a Pittsburgh, i Cleveland Public Theatre. A Europa el seu treball s'ha pogut veure a Berliner Festspiele a Berlin i a l' Arts Arena, a Paris gràcies a l' invitació del reconegut director de teatre Robert Wilson. També ha mostrat el seu treball a Amsterdam, Basilea, Bruseles i Londres.

Sobre el treball de Kora Radella 'Repercussion', Wilson va escriure: ' La coreografia geomètrica és contrastada amb moments de moviment lliure amb intel·ligència i un ús de l'espai acurat'. Se la coneix per la seva utilització d'una 'gràcia peculiar'. La seva recerca s'ha centrat en l'anar més enllà del control, posant en repte tant l'equilibri físic com el psicològic. Radella ha rebut una residència artística a Yaddo, 2016 i a Lake Studios Berlin, 2015, i a Ohio Arts Excellence Award 2014 i 2018. Radella té una beca Bogliasco Fellow pel 2019 i estarà treballant a Itàlia durant la primavera 2019.

Els principals interessos de la Kora en la docència inclouen la tècnica de dansa contemporània a través del què ella anomena "riding resilience,", la improvisació i la composició. 
També és professora certificada de Ioga (500RYT) i professora de dansa a la Kenyon College (Ohio, USA).
+ info: www.koraradella.com www.boomerangdance.com