Inici

Cursos intensius o de curta durada

Técnica d'Improvisació. Eines per la creació amb Jone San Martín - Obrador de Moviments

Data límit per fer la inscripció: 22 de març de 2019

Dia: Del 23 al 24 de març de 2019

Horari: 10h00 a 17h00

Escola/espai: OBRADOR DE MOVIMENTS

Organitzador: OBRADOR DE MOVIMENTS

Lloc: carrer Felip II, 174 baixos · 08027 Barcelona

Nivell: Tots els Nivells

Estil: Improvisació

Professor: Jone San Martín

Preu: 120€ €   (110€ socis APdC i alumnes Obrador)

Telèfon: 930168848

E-mail: info@obradordemoviments.com

Web: http://www.obradordemoviments.com

Técnica d'Improvisació. Eines per la creació amb Jone San Martín - Obrador de Moviments

Dirigit a: professionals de les arts escèniques, ballarins, actors, artistes plàstics, músics, fotògrafs i també a persones interessades a investigar el cos en moviment o a trobar un espai de creació i explorar a través del moviment.

A través de les tècniques d'improvisació desenvolupades juntament amb William Forsythe, Jone ens guia cap a la trobada de diferents maneres d'articular el cos en l'espai; i ens acompanya per a facilitar un tipus d'escolta on el propi llenguatge corporal entra en diàleg amb l'entorn, obrint i creant noves possibilitats de relació amb l'altre.

Jone va néixer a Sant Sebastià, Espanya.
És ballarina, coreògrafa i professora de Forsythe Improvisation Technologies.
Ha desenvolupat gran part de la seva carrera professional juntament amb William Forsythe, acompanyant-lo en la seva recerca i creació durant més de dues dècades (Ballet Frankfurt i The Forsythe Company, Alemanya).

Ha treballat també en l'Ulmer Theater, Ulm (Alemanya), Archipel Sud, Namur (Bèlgica), Ballett Frankfurt (Alemanya). Amb coreògrafs com Jacopo Godani, Fabrice Mazliah, Agnès Chekroun, Nacho Duato, Carlotta Sagna, Jan Lawers, Jan Fabre, Tim Etchelles, Matteo Fargion, Rabih Morué, Deborah Hay, Jan Marteens, Ersan Mondtag, Johannes Wieland, Mikel R. Nieto.
El 2016 va formar part de la primera edició de la companyia Dance On, a Berlín.

Com a coreògrafa, col·labora amb artistes sonors i participa en projectes de cinema i vídeo art. També desenvolupa el seu propi treball creatiu, imparteix cursos i tallers en diferents ciutats del món.