Inici

Cursos intensius o de curta durada

Taller amb Guy Nader i Maria Campos

Data límit per fer la inscripció: 26 de abril de 2019

Dia: 5 de maig de 2019

Horari: DE 11 A 14H

Escola/espai: Escola de dansa Trackdance

Organitzador: Escola de dansa Trackdance

Lloc: c/industria n. 1 · 08187 ST Eulàlia de Ronçana (Barcelona)

Nivell: Intermig i Avançat

Estil: Contemporània

Professor: Guy Nader i Maria Campos

Preu: 30 €   5% de decompte per a socis/es APdC

Telèfon: 627553329

Taller amb Guy Nader i Maria Campos

"Aquest taller ens acosta al vocabulari del treball físic desenvolupat per GN | MC en els processos de creació. Tasques i punts de partida per iniciar un món d'imaginació on es tracta el cos des de diferents punts de vista. Buscar mecanismes del cos en moviment, observar el moviment per tal de multiplicar els camins i aproximacions a la comprensió del moviment i el cos. Dins de tots aquests elements, ampliem les nostres pròpies eines per improvisar i crear material, així com altres generadors de moviment.

Aquest taller es basa en el treball de "partnering" i contacte. Proposarem diferents maneres de treballar a partir del contacte, donar pes, trobar eix comú, contrapès, equilibris, moure junts en l'espai usant un a l'altre, estudiar com carregar / rebre el pes de l'altre (portés). Treballarem la capacitat de confiança en el company i de risc. Es crearan i compondran seqüències basades en els principis del treball de "partenariat" a través de tasques físiques concretes.

El taller està dirigit a ballarins professionals, estudiants de dansa i persones interessades en el desenvolupament d'un major coneixement del moviment "