Inici

Cursos intensius o de curta durada

Dansa Contemporània II / a tragantDansa

Data límit per fer la inscripció: 27 de juny de 2019

Dia: De l'1 al 5 de juliol de 2019

Horari: dilluns - divendres, de 10 a 12h

Escola/espai: tragantDansa::Barcelona

Organitzador: tragantDansa

Lloc: c/ reig i bonet 23 bx (Gràcia, Barcelona) · 08024 Barcelona

Nivell: Tots els Nivells

Estil: Contemporània

Professor: Maria Hernando

Preu: 70€ €   *Descomptes si t'apuntes a més d'un curs

Telèfon: 666 28 5715

E-mail: info@tragantdansa.com

Web: http://tragantdansa.com/contents/dansa-contemporania-nivell-ii/

Dansa Contemporània II / a tragantDansa

Iniciarem les sessions dels matins despertant el cos i fent un escalfament que de forma gradual anirà incrementant la intensitat física del moviment.

Classes enfocades a explorar i practicar principis de la dansa contemporània. Aprofundirem en els coneixements relacionats amb l'anatomia, les mecàniques del moviment, l'acció/reacció i la interacció amb altres forces externes com ara la gravetat i la força centrifuga. També treballarem les nostres qualitats motrius i les capacitats coordinatives, a partir d'exercicis simples i d'altres més complexos, a través de materials coreografiats.

Els objectius primordials seran enriquir el nostre llenguatge físic, ampliar la nostra consciència corporal, moure'ns de manera eficient i per sobre de tot gaudir de la dansa.

Maria Hernando es forma en Dansa Contemporània a Salzburg (SEAD), Nova York (Tisch School of the Arts NYU) i a Barcelona (Area, Espai de dansa i creació). S'interessa especialment per l'improvisació, la composició instantània i el moviment autèntic. Alguns dels professors destacats en aquesta descoberta del moviment i la creació són Fabiana Capriotti, Gema Diaz, Thomas Hauert, Martin Kilvady, Cecilia Colacrai i Julyen Hamilton, amb qui treballa i porta a escena " Silver líquid, Silver thread".

És integrant de la Producció Nacional de Dansa de Catalunya, sota la direcció de Roser López Espinosa ("L'Estol") i Thomas Noone ("Many").
 També forma part de La Petita Malumaluga, companyia especialitzada en espectacles per a nadons, amb qui ha presentat el treball al Grec, a la Fira de Tàrrega 2017 i al TNC.

Pròximament estrenarà "Gran Bolero" de Jesús Rúbio, una coproducció entre el Mercat de les Flors i Teatros del Canal (Madrid).
Anteriorment forma part de la companyia Divadlo Studio Tanca (Eslovàquia) on interpretà peces de coreògrafs com Julyen Hamilton, Jozef Frucek, Peter Mika i Olga Cobos, Stanislava Vlceková, Milan i Zuna Kozanek i Tomas Danielis entre d'altres. 
Ha treballat com a freelance a Europa per a Ivana Müller i Renan Martins d'Oliveira.

Dóna classes de dansa contemporània, dansa creativa i improvisació a diversos centres i conservatoris d'aquí i de l'estranger.

+ vídeo: https://vimeo.com/275637269