Inici

Cursos intensius o de curta durada

Free the voice!

Data límit per fer la inscripció: 6 de desembre de 2019

Dia: 8 de desembre de 2019

Horari: 16.30-18.30h

Escola/espai: NunArt Guinardó

Organitzador: Odeya Nini

Lloc: Carrer Telègraf 67 · 08041 Barcelona

Nivell: Tots els Nivells

Estil: Multidisciplinar

Professor: Odeya Nini

Preu: 40 €

Telèfon: 618816097

E-mail: odeyanini@gmail.com

Web: http://www.odeyanini.com

Free the voice!

La vocalista interdisciplinària amb base a Los Angeles, Odeya Nini, dirigirà un taller de personificació vocal seguit d'una exhibició de la seva obra en solitari - A Solo Voice. Et convidem a venir a qualsevol de les dues!

taller *: 16:30 - 18: 30h // 40 euros
actuació: 19: 00-20h // entrada gratuïta

* No es requereix experiència prèvia per al taller.
Inscripcions a: [email protected]


Descripció del taller
La veu és un instrument que s'irradia de l'ànima, ressona en el cos i és pura energia i tacte. Aprofitar l'energia de la veu és una força que se sent profundament en nosaltres mateixos i que s'escolta en veu alta fora de nosaltres mateixos.

Aquest taller està dedicat a l'expressió vocal, a percebre la veu, a sentir i a comprendre la físicitat del so, alliberar la nostra ment d'idees preconcebudes de la cançó i adonar-nos dels efectes curatius transformatius que tenim sobre nosaltres mateixos i els altres quan utilitzem la nostra veu amb intenció i amor. Tant mitjançant un treball introspectiu com amb una ludicitat exterior, explorarem la veu com un instrument que s'irradia de la imaginació, el cos i el moviment, no limitant-se a les convencions del llenguatge, sinó més aviat capaç de transmetre diverses formes de comunicació.
Vine a jugar, canviar, escoltar, explorar i alliberar la veu!

** Porteu roba còmoda i porteu un quadern.

Bio:
Odeya Nini és vocalista interdisciplinària amb base a Los Angeles, compositora contemporània, instructora i professora de ioga. En el lloc dels seus interessos hi ha l'harmonia textual, el gest, l'animació tonal i la il·luminació de sons sonors, en obres que abasten música de cambra fins a peces vocals i collages de musique concrète. La seva obra vocal en solitari amplia la dimensió i l'expressió de la veu i el cos, creant un panorama sonor i físic de silenci fins al soroll i la tendresa a la grandesa. Odeya ha col·laborat àmpliament amb ballarins, artista visual, cineastes i directors de teatre com a compositor i solista i ha treballat amb artistes com Meredith Monk, Butch Morris i l'orquestra contemporània de LA - Wild Up.

L'obra d'Odeya s'ha presentat en escenaris i festivals d'altres països i internacionals, com The LA Phil, MONA, Joyce Soho i Art Basel Miami, des de Los Angeles fins a Tel Aviv, Canadà, Mongòlia, Madagascar i Vietnam. També dirigeix ​​els banys de so vocal, Voice Baths, i imparteix tallers i retirs per encarnar i alliberar la Veu Resonant.