Inici

Cursos mensuals, trimestrals i anuals

Entrenaments amb Cecilia Colacrai

Data límit per fer la inscripció: 30 de novembre de 2017

Dia: Del 7 de novembre al 21 de desembre de 2017

Horari: dimarts i dijous de 18,30 a 20h.

Escola/espai: La Visiva

Organitzador: La Visiva

Lloc: Sepúlveda 85 · 08015 Barcelona

Nivell: Nivell Intermedi

Estil: Contemporània

Professor: Cecilia Colacrai

Preu: 100€ (12 sessions). Mig curs 60€ (6 sessions). €   10%

E-mail: escena@lavisiva.org

Web: http://www.lavisiva.org

Entrenaments amb Cecilia Colacrai
Tristán Pérez Martín

Aquest taller proposa generar un espai/temps per investigar i aprofundir en la idea d'estar disponible, obert i atent als possibles canvis que poden generar-se en el propi cos, en la percepció i/o dins d'un grup.
Agafarem eines de diferents tècniques (com el release, elements del flying low, treball en parelles, manipulacions, etc) i de la improvisació, per aconseguir un cos en estat d'alerta i disponibilitat per compartir l'espai i el temps amb els altres. Posarem en pràctica les mecàniques trobades a través de frases de moviment que dissenyin recorreguts que ens permetin viatjar per l'espai, entenent que sempre que atravessem l'espai, ell ens atravessa a nosaltres.

Cecilia Colacrai:

Ballarina, creadora independent i professora de dansa contemporània resident a Barcelona des de l'any 2002.
Actualment treballa de manera independent amb diferents artistes com: Anna Rubirola i Mireia de Querol al Col·lectiu Big Bouncers, amb el qual gestiona també l'espaci de creació La Visiva (Barcelona); amb Joao Lima i Anna Rubirola en la peça "Morder la Lengua", aquesta peça ha rebut el Premio Klauss Vianne amb el qual circula per 5 capitales de Brasil durant el 2016; amb el Gruop LaBolsa i Thomas Hauert a la peça "La medida del desorden" estrenada el juliol del 2015 dins el marc del Festival Grec de Barcelona. Col·labora també amb el coreògrafo Emmanuel Grivet en diferents projectes relacionats amb la improvisació, entre altres.
www.ceciliacolacrai.com