Inici

Cursos mensuals, trimestrals i anuals

Moviment Contemplatiu (a tragantDansa)

Data límit per fer la inscripció: 8 de gener de 2018

Dia: Del 15 de gener al 19 de març de 2018

Horari: Dilluns 9:30 - 11h

Escola/espai: tragantDansa:: Barcelona

Organitzador: tragantDansa

Lloc: carrer reig i bonet 23 bx (gràcia) · 08024 Barcelona

Nivell: Tots els Nivells

Estil: Improvisació

Professor: Helena Pellisé

Preu: 110€ trimestre / 65€ pack 5 sessions / 14€ classe solta €

Telèfon: 666 28 5715

E-mail: info@tragantdansa.com

Web: http://tragantdansa.com/contents/moviment-contemplatiu/

Moviment Contemplatiu (a tragantDansa)

Aquestes sessions ofereixen un entrenament holístic cos-ment on explorar l'autenticitat en moviment a través de la pràctica de la improvisació. Posarem especial atenció en la relació entre cos, ment i entorn: en la quietud i al silenci com a eines expressives del moviment; i en les qualitats que les nostres accions projecten en l'espai quan ballem.
Aquest treball el farem a través d'una sèrie d'exercicis de composició instantània, a nivell personal i col·lectiu. Les dinàmiques que en sorgeixen d'aquestes exploracions ens informen de les decisions que anem prenent com a improvisadors - començament, desenvolupament i final, duració, intensitat, focus, narrativa, etc. És un laboratori que invita a qüestionar, explorar i comunicar-nos des d'un lloc honest en allò que som en cada moment a través de la nostra creativitat de manera natural.

Preus: 110€ trimestre / 65€ pack 5 sessions / 14€ classe soltaHelena Pellisé (Barcelona)

Es forma en dansa contemporània a Barcelona i s'especialitza en improvisació a Israel amb beca AECID (07-08). Des de llavors està compromesa amb aquesta disciplina com a eina pedagògica, d'investigació i creació en el seu treball de cos i moviment. Amplia la seva formació amb mestres com Lisa Nelson, Steve Paxton, Scott Smith, Julyen Hamilton, cia. Mal Pelo, Steve Clorfeine. Influenciada per les tècniques Body Weather amb cia. Raravis i Frank van de Ven, Gaga amb cia. Batsheva (Israel), BioVoz amb Víctor Turull i la pràctica de la meditació. Lidera varies plataformes d'improvisació com CUE Barcelona, improLab, cia. Los 3 nombres de un gato i Cicle Improvisació en Moviment amb la col·laboració del Centre Cívic Barceloneta i l'Antic Teatre. Com a ballarina actua des del 2005 amb les seves creacions i col·laborant amb artistes d'altres disciplines a Espanya, Israel, Alemanya i Suïssa. Crea els solos "A Glops" (2010) i "Fragments de cos" (2012) i el duo "Taking a walk" (2014) amb Guy Leon. Com a pedagoga imparteix classes regulars i tallers d'improvisació a nivell nacional (Barcelona, Girona, Madrid, Caceres) i internacional (Alemanya, Israel).