Inici

Cursos mensuals, trimestrals i anuals

Danda Contemporània II (a tragantDansa / Matins)

Data límit per fer la inscripció: 9 de gener de 2018

Dia: Del 17 de gener de 2017 al 22 de març de 2018

Horari: dimarts i dijous, 10 - 11:30h

Escola/espai: tragantDansa:: Barcelona

Organitzador: tragantDansa

Lloc: carrer reig i bonet 23 bx (gràcia) · 08024 Barcelona

Nivell: Nivell Intermedi

Estil: Contemporània

Professor: Sol Vázquez

Preu: 180€ trimestre €

Telèfon: 666 28 5715

E-mail: info@tragantdansa.com

Web: http://tragantdansa.com/contents/dansa-contemporania-nivell-inte...

Danda Contemporània II (a tragantDansa / Matins)
Elisenda Fontarnau

A partir d'un entrenament bàsic per entrar en calor amb l'ús de linees d'energia, col·locació, precisió i força, la proposta d'aquesta classe es basa en aconseguir controlar el nostre cos i generar un pensament flexible i actiu. 4 Seran els objectius base: la relació amb el terra i l'espai, la integració de totes les parts del cos, la fluïdesa en l'acció i la percepció del cos en l'espai. Una vegada adquirida aquesta barreja de conceptes, estarem llestos per llançar-nos a la llibertat de moviment. Entre altres coses lligarem: pes, ritme, impuls, equilibri, baixades, salts i girs a través de diverses combinacions i de l'exploració d'un espai compartit, en tots els planols, tant en el terra com a dalt, moldejant un espai no buit. Utilitzarem eines del release, flying low, contact i improvisació.


Sol Vázquez (Argentina/ Barcelona)

Nascuda a Argentina, viu i treballa a Barcelona. Titulada en dansa clàssica i contemporània pel magisteri d'art de Mar del Plata a Argentina. Ha treballat en companyies independents de la seva ciutat natal. S'instal·la a Barcelona l'any 2002 i continua la seva formació de manera independent amb varietat de tècniques com el release, flying low, contact, i improvisació entre altres. Com a professora ha treballat des del 2006 fins el 2012 amb l'Aula de Teatre de Mataró i actualment dona classes i intensius en diverses institucions.
Va formar part de la companyia Art Trànsit Dansa, com a assistent i ballarina entre el 2005 i el 2012. Actualment treballa com a freelance amb les companyies Enclave Arts del Moviment de Roberto Oliván, amb la companyia Sebastián García Ferro i amb la companyia Atempo Circ, i amb la companyia Roser López Espinosa amb l´últim espectacle 'Novembre'.