Inici

Cursos mensuals, trimestrals i anuals

Laboratori: 'monòlegs' dansa - teatre (avançat i professionals) amb Jordi Cortés

Data límit per fer la inscripció: 19 de gener de 2009

Dia: Del 6 de febrer al 27 de març de 2009

Horari: Divendres de 10 - 14h

Escola/espai: tragantDansa

Organitzador: tragantDansa

Lloc: C/Reig i Bonet 23 baixos · 08024 Barcelona

Nivell: Per a Professionals

Estil: Contemporània

Professor: Jordi Cortés

Preu: 225€ €   2 beques APdC

Telèfon: 93 539 89 49

E-mail: info@tragantdansa.com

Web: http://www.tragantdansa.com

Laboratori de treball encaminat a la recerca i procés de creació d' un solo. Es un espai per experimentar i provar idees, on poder obrir-nos a noves possibilitats creatives. Aquest curs potenciarà la nostre capacitat d' intuïció, elaboració, decisió i organització cap a la creació d'un solo. El procés de treball es nodrirà del feedback del nostre guia, Jordi Cortés, i en ocasions també de la mirada dels companys/es.

Aquest laboratori ens ofereix la oportunitat per treballar amb l'acompanyament, l' assistència i guia d' un ballarí -coreògraf - director, amb experiència. Es un taller dirigit a ballarins i actors i a intèrprets d' altres disciplines escèniques que desitgin endinsar-se en un procés de creació en dansa, o dansa - teatre.


Aquells que esteu interessats en el curs heu d'enviar abans del 19 de gener el CV i una breu descripció de la vostra idea, llavor o tema a treballar a [email protected]. Els socis de l'APdC que a més esteu interessats en sol·licitar la beca heu d'enviar la documentació descrita i una carta de motivació a [email protected] amb còpia a [email protected].