Para poder mejorar nuestros servicios, utilizamos cookies de terceros para recoger información estadística. Si continua navegando consideremos que accepta su utilización. Más información aqui Close
Premi Nacional De Cultura 2011

Membership access  /  New APdC member?

Member:

Password:

Forgot your password?  

Newsletter

RSS 2.0 RSS

November 2019
Mo.Tu.We.Th.Fr.Sa.Su.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Cultural agendaTraining

Erre que Erre Danza porta 'No pesa el corazón de los veloces' a la sala petita del TNC

News regarding Sector | 19/06/2008

Erre que Erre Danza porta 'No pesa el corazón de los veloces' a la sala petita del TNC
Els ballarins. Foto: David Ruano

La Sala Petita del TNC acull del 19 al 29 de juny l'espectacle de dansa 'No pesa el corazón de los veloces', de la companyia Erre que Erre Danza. L'obra es podrà veure de dimecres a divendres a les 20 h, dissabte a les 17 i 21.30 h, i  diumenge a les 18 h. (preus de 10-17 euros). Sota la direcció d'Antonio Calvo, la interpreten Susana Castro, M. Ángeles G. Angulo, Mario G. Sáez, Teresa Navarrete i Ricardo Salas.

Set persones amb el mateix pols, una respiració única. Una nova trobada després de moltes trobades. La darrera creació de la companyia de dansa de Barcelona Erre que Erre Danza ens ofereix una reflexió sobre l'aparició, i també sobre l'acabament, de l'amor. 'No pesa el corazón de los veloces' es basa en la intuïció, i l'elaboració i el desenvolupament de diversos components: imatges, moviment, temps, cos... per despertar sensacions i emocions en l'espectador.

L'espectacle pren el títol d'una cita de la novel·la d'Álvaro Pombo 'La fortuna de Matilda Turpin', i es basa en diversos apunts procedents de retalls de premsa i de llibres d'autors com Harold Pinter o Haruki Murakami. A 'No pesa el corazón de los veloces', Erre que erre pretén traduir en moviment els diversos estats d'una relació amorosa, des de la passió dels seus inicis fins al descoratjament que provoca el desamor. I tot, plantejant-se una sèrie de preguntes: per què ens enamorem de qui ens enamorem? Quin és l'origen de l'amor? Quina és la seva base química, hormonal? O, parafrasejant Carver, de què parlem quan parlem de l'amor?

No pesa el corazón de los veloces compta amb l'energia d'una banda de postrock, amb els músics David i Roger Crespo i Miguel Aguilar, que actuen en directe i interaccionen amb la dansa. Els seus ritmes ens ofereixen un viatge únic, que conviu, també, amb la imatge cinematogràfica, un element que ens vol mostrar els racons més ocults dels intèrprets d'aquest espectacle.

Aquesta suggerent nova proposta d'Erre que Erre Danza arriba després que la companyia hagi obtingut el premi Max 2008 al millor espectacle de dansa per 'Escupir en el tiempo'. L'espectacle del TNC és una producció del Teatre Nacional de Catalunya, Erre que Erre Danza, Región de Murcia - Consejería de Cultura, Juventud y Deportes i Norfolk & Norwich Festival amb la col·laboració del Ministerio de Cultura-INAEM, Generalitat de Catalunya-Departament de Cultura i mitjans de Comunicació i Ajuntament de Barcelona-ICUB.

Comments

No comments yet!

Send your opinion.:

If you are a member, use the member access data to identify yourself!

If you are not a member, use common identification!

Member:
Password:
Name:
E-mail:*
Opinion:
Verification code (type the letters on the image)*:Captcha Image

*Your e-mail will not be published.

Dansacat.org will watch for inappropriate content posted by users. However, it is not responsible for the opinions of the users.

 

Posts which do not comply with our rules of conduct will be deleted immediately. Dansacat.org reserves the right to select them according to its own criteria.

Ads

Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya - Ens movem junts/Nos movemos juntos/We move together

La Caldera Les Corts -c/Eugeni d'Ors, 12 08028 Barcelona, Tel (+34) 93 268 24 73, Fax (+34) 93 268 06 80, info@dansacat.org