Para poder mejorar nuestros servicios, utilizamos cookies de terceros para recoger información estadística. Si continua navegando consideremos que accepta su utilización. Más información aqui Close
Premi Nacional De Cultura 2011

Membership access  /  New APdC member?

Member:

Password:

Forgot your password?  

Newsletter

RSS 2.0 RSS

November 2020
Mo.Tu.We.Th.Fr.Sa.Su.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Cultural agendaTraining

Reprenem les classes tècniques per a professionals APdC- La Caldera

News regarding APdC | 05/08/2015

Reprenem les classes tècniques per a professionals APdC- La Caldera

A partir del mes d'octubre reprendrem les classes tècniques per a professionals, organitzades conjuntament per l'APdC i La Caldera. Seran a la nova seu de la Caldera Les Corts (C/ d'Eugeni d'Ors, 12, Barcelona), els dimarts i els dijous de 9:30h a 11h, i  mantindrem un preu molt reduït per als socis i sòcies. Els vals de 5 classes costaran 25€, i les classes soltes, 6€. El preu per als no associats serà de 45€ (val de 5 classes), i 10€, per classe solta.


GUY NADER serà el professor de les classes durant el mes d'octubre. Artista libanés resident a Barcelona, va estudiar art dramàtic al Institut Nacional de Belles Arts de la Universitat Libanesa a Beirut. Va ser guardonat amb la beca danceWEB Europe al 2012 i va rebre el primer premi al Festival Internacional Masdanza pel seu solo Where The Things Hide. És artista resident a La Caldera. (+ info)

Roser López Espinosa donarà les classes al novembre i al desembre (+ info), i Guillermo Weickert al gener i febrer (+ info).

Treballar el perfeccionament tècnic dels ballarins professionals és imprescindible per a mantenir el cos en forma dels intèrprets de la Dansa.  Aquestes classes són una activitat de formació permanent que organitzem conjuntament amb La Caldera, des de 2005, i  s'han convertit en un punt de trobada dels professionals de la Dansa a Barcelona, on neixen projectes i col·laboracions de diferent tipus.

 

Qui gestiona les classes?

La idea de les classes tècniques de manteniment per a ballarins va sorgir de l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya amb voluntat de millorar la formació continuada dels socis professionals. Des de maig de 2005 les classes es fan a La Caldera, entitat amb què es va signar un conveni de col·laboració per a gestionar conjuntament les classes.


Com es gestionen?

Les dues parts assumeixen diferents responsabilitats perquè les classes es realitzin correctament. L'APdC es compromet a contractar degudament als professors i fer-los els pagaments corresponents. Així mateix, es compromet a aconseguir els recursos econòmics necessaris per a assegurar la continuïtat de les classes. D'altra banda, La Caldera es compromet a aportar la infraestructura necessària pel desenvolupament de les classes: espai, llum, aigua.

 

A partir d'ara, ambdues entitats escollirem els professors i fem difusió de les classes.


Professorat dels propers mesos

Roser López Espinosa - novembre i desembre.

Guillermo Weikert- gener i febrer

Last related news

Guillermo Weickert donarà les classes tècniques per a professionals APdC-La Caldera al gener i febrer

Guillermo Weickert donarà les classes tècniques per a professionals APdC-La Caldera al gener i febrer

News regarding APdC | 10/10/2015 Del 12 gener i al 25 febrer, les classes tècniques per a professionals que organitza l'APdC i la Caldera, estaran a càrrec de Guillermo Weickert.

Roser López Espinosa donarà les classes tècniques per a professionals APdC-La Caldera al novembre i desembre

Roser López Espinosa donarà les classes tècniques per a professionals APdC-La Caldera al novembre i desembre

News regarding APdC | 23/09/2015 Del proper 3 de novembre al 22 de desembre, les classes tècniques per a professionals que organitza l'APdC i la Caldera, estaran a càrrec de la ballarina i corògrafa

Guy Nader donarà les classes tècniques per a professionals APdC-La Caldera a l'octubre

Guy Nader donarà les classes tècniques per a professionals APdC-La Caldera a l'octubre

News regarding APdC | 23/09/2015 A partir de l'1 d'octubre reprendrem les classes tècniques per a professionals, organitzades conjuntament per l'APdC i La Caldera.

Comments

No comments yet!

Send your opinion.:

If you are a member, use the member access data to identify yourself!

If you are not a member, use common identification!

Member:
Password:
Name:
E-mail:*
Opinion:
Verification code (type the letters on the image)*:Captcha Image

*Your e-mail will not be published.

Dansacat.org will watch for inappropriate content posted by users. However, it is not responsible for the opinions of the users.

 

Posts which do not comply with our rules of conduct will be deleted immediately. Dansacat.org reserves the right to select them according to its own criteria.

Ads

Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya - Ens movem junts/Nos movemos juntos/We move together

La Caldera Les Corts -c/Eugeni d'Ors, 12 08028 Barcelona, Tel (+34) 93 268 24 73, Fax (+34) 93 268 06 80, info@dansacat.org