Home

L'APdC convoca una sessiˇ online dimarts 7 d'abril amb l'advocada Andrea Leunda enfocada a resoldre dubtes laborals de persones aut˛nomes i contractades

News regarding APdC | 03/04/2020

L'APdC convoca una sessiˇ online dimarts 7 d'abril amb l'advocada Andrea Leunda enfocada a resoldre dubtes laborals de persones aut˛nomes i contractades

El proper dimarts, l'advocada de l'APDC, Andrea Leunda, exposarÓ les diferents situacions laborals en que es poden trobar tant persones contractades com aut˛nomes del sector de la dansa durant el perÝode de crisi sanitÓria provocada pel COVID-19.

Estic contractada per compte d'altri (laboral), anÓlisi de les diferents situacions en les quals hem puc trobar: suspensiˇ del contracte, teletreball, extinciˇ contractual... Soc treballadora per compte pr˛pia (aut˛noma) i els meus ingressos s'han vist redu´ts drÓsticament, quŔ puc fer per limitar les meves pŔrdues? Han habilitat ajudes per les persones que no estem donades d'alta com aut˛nomes o treballadores per compte d'altri?

SerÓ dimarts 7 d'abril de 10.30h a 12h online (a travÚs de l'aplicaciˇ Zoom. S'enviarÓ un enllaš a les persones inscrites). ╔s una sessiˇ gratu´ta i oberta a tothom. Cal inscriure's prŔviament a travÚs d'aquest formulari.

Ponent: Andrea Leunda
Advocada de l'APdC. Responsable del Departament laboral de l'Associaciˇ d'Actors i Directors Professionals de Catalunya. TambÚ presta serveis a l'Associaciˇ de Professionals de Circ de Catalunya i al Sindicat de M˙sics Activistes de Catalunya. Especialitzada en Dret Laboral, exerceix l'advocacia davant Jutjats i Tribunals.

á