Home

Courses with reduce price for APdC members

Labra T (TragantDansa)

Closing date for registration: 5 of October of 2018

Day: From 12 to 14 of October of 2018

Schedule: tot el dia

School/Place: tragantCamp

Organiser: tragantDansa:: tragantCamp

Location: c/ esglesia 1 · 25748 L'Alzina de l'Aguda (la Noguera) (Lleida)

Level: All levels

Style: Improvasation

Professor: Lamajara Danza: Daniel Rosado i Reinaldo Riveiro

Price: 210€ (inclou classes, allotjament i àpats) €   Preu socis: 200€

Telephone: 666 28 5715

E-mail: info@tragantdansa.com

Web: http://https://tragantdansa.com/contents/5059/

Labra T (TragantDansa)
Lucas Lorenzo Salas

Dates: 12, 13, 14 Octubre 2018
Arribada: dia 12 entre 10:30 -11h
Final: dia 14 després de dinar
Lloc: classes, allotjament i àpats a tragantCamp

Dirigit a: tota aquella persona amb ganes de cultivar cos I ment des d'un lloc diferent. Recomanat a intèrprets, ballarines/nes, performers..

preu: 210€ (inclou 16hores classes, allotjament i àpats)

'El paisatge del camp portat a l'arquitectura del cos'.

Labra T és una innovadora pràctica de moviment inspirada en el treball del camp.

LabraT és una pràctica corporal que cerca la preparació del cos-intèrpret a través de propostes inspirades en els moviments que es fan en el camp per cultivar la terra.

LabraT és una pràctica corporal desenvolupada pel Col·lectiu Lamajara Danza com a entrenament i recurs per a seguir enriquint el seu llenguatge coreogràfic.


Partim dels verbs: empènyer, agafar i traccionar per l'elaboració dels moviments i juguem amb la temporalitat de les propostes per generar diferents dinàmiques de treball.
Prenem el joc com a recurs en relació directa amb elements simbòlics del camp (pals, fang, etc) per tal de millorar les qualitats físiques bàsiques, la capacitat de concentració i la capacitat d'atenció en relació a l'entorn i als companys.
La metodologia de LabraT permet adaptar les propostes a qualsevol participant, gracies a que pren com a punt de partida accions concretes. Al llarg de les sessions anirem acumulant experiències que serveixen de suport per crear un acte escènic final sobre el nostre propi 'camp endins' i com aquest es relaciona amb l'entorn.

El curs es desenvoluparà tant a l'exterior a l'entorn dels camps com a dins l'espai de dansa

Labra T és un entrenament desenvolupat a partir del treball de creació Labranza.
Labranza és el reflex del camp, de la seva gent i de feines plenes de vitalitat humana. Un lloc per la contemplació de la identitat rural de cda un de nosaltre, on es cerca l'essència del moviment. Una mirada sobrela relació existent entre 'home-camp' i ballarí-cos'... Què ens uneix ? i què ens separ ? El paisatge del camp portat a la geografia del cos.

+ INFO:

+ VÍDEO 1: LABRA T

+ VÍDEO 2: sobre Labra T

+ vídeo Labranza


Daniel Rosado

Nascut a Huelva, te el grau universitari en Ciències de l'Activitat Física i Esport (C.A.F.E). S'ha format com a ballarí al Conservatori Nacional de Dansa Reina Sofía de Granada. Ha treballat a França amb la companyia Taille Unique (2006-2007), participant en projectes amb Brumachon .C. Gallotta i B, Montet, entre altres.
Ha estat integrant de la companyia Trànsit Dansa (Barcelona 2008-2012. Actualment resideix a Barcelona co- dirigint el Col·lectiu Lamajara Dansa juntament amb Reinaldo Ribeiro.
Es professor de dansa en projectes com Tots dansen (Mercat de les Flors-ajuntament de Mataró) + 45 (Cía Sebastián García Ferro, Sudansa...
Ballarí de la PND (Producció Nacional de Dansa). Com a coreògraf ha creat els espectacles reveillez vous..., El Buhonero , Al Voltant i Labranza amb el Col·lectiu Lamajara. L'any 2016 li fou concedida una beca de l'OSIC per la investigació i creació en l'àmbit artístic, del pensament i dels nous sectors creatius i interdisciplinars.Reinaldo Ribeiro

Nascut a Río de Janeiro, comença la carrera com a actor en diferents projectes de teatre i televisió a Brasil.
L'any 2000 es trasllada a l'Argentina i es gradua en dansa contemporània en el Taller de Danza del Teatro San Martín. Durant dos anys consecutius va estar becat per la Fundació Julio bocca i va treballà amb renombrats coreògrafs com: Oscar Araiz, Maurício Wainrot, Anna Maria Stelkelman, Ana Garat, Alejandro Cervera. Va ser ballarí de la cia de dansa aèrea Brenda Angiel Dance Company i Pies Desnudos.

L'any 2006, després d'un període a França treballant amb el director teatral Alfredo Arias, entra a formar part de la Cia catalana Trànsit Dansa de Maria Rovira. Com a coreògraf ha realitzat les següents obres: Doble Filo, 25×7, Que tu cuerpo sea, Corazón, Apolo 12. Puerto Iguazú, Innings, Fauno i Al Voltant (Codirección Daniel Rosado).
En el 2013 junt amb Daniel Rosado, funda el col·lectiu Lamajara.
Actualment treballa com a creador i docent.

_______________________

Per informació de:
allotjament
àpats
tragantCamp
com arribar

+ mirar el web:
https://tragantdansa.com/contents/5059/

Per qualsevol dubte que puguis tenir o per inscriure't:

[email protected]
666 28 57 15