Home

Courses with reduce price for APdC members

KALARIPAYATTU

Closing date for registration: 21 of June of 2019

Day: From 25 of June to 5 of July of 2019

Schedule: 9h a 11h i/o 19:30 a 21:30

School/Place: CRA'P

Organiser: CRA'P

Location: c/Anselm Clavé, 67, 3r · 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)

Level: All levels

Style: Other

Professor: LAKSHMAN GURUKKAL I AKSHAY TS

Price: Search   20% de descompte per a socis/es APdC

Telephone: 666763504

E-mail: info@cra-p.org

Web: http://www.cra-p.org

KALARIPAYATTU

El Kalaripayattu de Kerala és una de les arts marcials més antigues del món. Mitjançant una disciplina física de caràcter científic, la seva pràctica permet obrir els canals energètics al portar el cos als seus límits amb la finalitat d'enfortir-lo, flexibilitzar-lo i enfocar-lo tant física, mental com espiritualment; raons per les que professionals del teatre i de la dansa el practiquen diàriament.

Com antiga forma d'art marcial, el Kalaripayattu es basa en la codificació de la natura i els seus moviments. Les seves tècniques són una combinació de passos (chuvadu) i postures (vadiyu). Les postures tenen noms d'animals, a partir de l'observació de les seves posicions.

El Kalaripayattu està estretament relacionat amb el ioga i les arts escèniques. Aquest taller proposa als participants un recorregut a través de les bases del Kalaripayattu. Està dirigit a professionals de les arts escèniques: actors, ballarins, performers, circ, etc. i és obert tant per principiants com per coneixedors d'aquesta pràctica.

Preu: Horari matí o tarda: 150€. Descompte abans del 28 de maig: 130€. Només una setmana: 80. Descompte abans del 28 de maig: 70€. Dues setmanes matí i tarda: 270€. Descompte abans del 28 de maig: 225€