Home

Intensive courses

Consciència Muscular amb Diego Sinniger

Closing date for registration: 6 of April of 2019

Day: From 6 to 7 of April of 2019

Schedule: 10:00 a 14:00

School/Place: Institut del Teatre de Barcelona

Organiser: E Motion Bodies - Josep Nebot

Location: Margarida Xirgu s / n Barcelona

Level: Intermediate and Advanced

Style: Contemporary

Professor: Diego Sinnigere

Price: 85 €   10% de descompte per a socis/es de l'APdC
Single classes available

Telephone: 685166358

E-mail: emotionbodies@gmail.com

Web: http://www.facebook.com/emotionbodies

Consciència Muscular amb Diego Sinniger

CONSCIÈNCIA MUSCULAR amb Diego Sinniger

Intensiu de MOVIMENT I DANSA basat en el que per a Diego són les cinc primeres fases del "cultiu del moviment" que permeten a l'ballarí trobar, descobrir i aprofundir en l'enteniment SEU PROPI COS: Consciència muscular, Ondulacions, Contraccions, Partnering i Interpretació.

- NIVELL INTERMEDI-AVANÇAT (GENT AMB NIVELL INICIACIÓ AMB MOTIVACIÓ SÓN MOLT BENVINGUTS!)
- Les places són limitades i seran acceptades per ordre d'inscripció.
- 6 i 7 d'abril, de 10:00 a 14:00; 8 hores de classe. És possible assistir dies solts.

ON? Institut del Teatre de Barcelona, ​​plaça Margarida Xirgu s / n. Espai professional de 144 m2 a prop del metro Poble Sec (L3).

A QUI ENS DIRIGIM: Qualsevol persona amant del moviment i amb ganes d'aprofundir en la seva consciència corporal i creativitat; ballarins professionals i estudiants de dansa, artistes, amants de les arts marcials, practicants de ioga i o de qualsevol disciplina de cos. "Movers" amb alta motivació per aprendre nous camins del moviment.

PREU:
Early bird price abans del 25 de Març:
1 dia: 50 € (45 pels socis)
2 dies: 85 € (76,5 pels socis)
Preus després del 25 de Març:
1 dia: 65 € (58,5 pels socis)
2 dies: 100 € (90 pels socis)
Per a qualsevol pregunta: [email protected] o (+34) 685 166 358 (Pep Nebot)


La finalitat d'aquest taller, és compartir el que són per a Diego els cinc pilars del moviment:
· Consciència muscular
· Ondulacions
· Contraccions
· Partnering
· Interpretació

Aquests cinc pilars constitueixen les cinc primeres fases del "cultiu del moviment" que permeten a l'ballarí trobar, descobrir i aprofundir en l'enteniment SEU PROPI COS.
Agafarem a les Arts Marcials com a font d'inspiració ja que tenen com a arrel l'estar conscients del moment present. Durant la classe estarem constantment buscant i analitzant com millorar la nostra capacitat d'observació interna, sigui aquesta física, emocional, espacial. Utilitzarem també, disciplines com ara el hiphop, la dansa contemporània o el teatre.


Diego Sinniger de sales, treballa actualment com a coreògraf i al seu torn com a ballarí, tant per a peces de creació pròpia com per a altres coreògrafs o companyies com ara "Lali Ayguade Company", "Roser Lopez Espinosa", "Cobosmika", "Brodas Bros" ...
Avui dia, els seus interessos tenen una forta atracció cap a les arts marcials, tant a nivell corporal com a nivell filosòfic. En aquest nou univers creu poder trobar la clau per seguir perfeccionant la seva identitat en el moviment i així també trobar noves maneres d'unir els diferents cercles formatius que han anat transcorrent en els seus estudis
i experiències professionals fins a dia d'avui.
Li van atorgar el primer premi del jove jurat, al 31ª Certamen coreogràfic de Madrid 2017 amb la seva segona peça LIOV composta per dos ballarins.

El seu primer treball i en sol, anomenat DIS Conne CT va guanyar el primer premi al festival cortoindanza 2018, Itàlia, permetent això girar internacionalment amb els seus dos projectes per Espanya, Itàlia, Alemanya, Bèlgica, Panamà ...
Amb 10 anys d'experiència pedagògica, impartint classes a formacions professionals de dansa i en diferents àmbits del moviment, començant per les danses urbanes, passant per la dansa contemporània i seguit de creacions per conservatoris a Europa, com ara Fontys Dance Academy a Holanda, Seed a Espanya, etc.
Diego considera que la feina del pedagog és motivar, inspirar i proporcionar totes les possibles ajudes o eines per al bon desenvolupament de l'estudiant, treballant col·lectivament i aprenent l'un de l'altre en una espiral de reciprocitat dirigit cap a un aprenentatge profund i humil.
Política de cancel·lació:
Si el taller es cancel·la per algun motiu imputable a l'organització o més enllà del seu control, l'organització té l'obligació de reemborsar la suma total pagat pel participant. Si cancel·la el participant, lamentem no podem fer cap reemborsament. Si us plau, assegura't que tens disponibles les dates.

Podeu veure un altre vídeo del treball de Diego aquí: