Home

Formación varios

Jornada Talent Creatiu i Empresa

Closing date for registration: 24 of April of 2019

Day: 24 of April of 2019

Schedule: de 9h a 19h

Organiser: Departament d’Educació

Location: Auditori Axa de Barcelona (avda. Diagonal, 547, 08029, BCN) (Barcelona)

Level: All levels

Style: Other

Price: Free!
Single classes available

El Departament d'Educació organitza la Jornada Talent Creatiu i empresa en el marc del programa d'innovació del mateix nom i us convida a participar-hi.

En aquesta jornada,  que es realitzarà el 24 d'abril 2019 a l'Auditori Axa de Barcelona (avda. Diagonal, 547, 08029, BCN)  es presenta una mostra de projectes realitzats per alumnes de totes les escoles d'Arts Plàstiques i Disseny de Catalunya que han participat en aquest programa d'innovació que vol fomentar la col·laboració, l'intercanvi i la transferència de coneixements i experiències entre els centres educatius que imparteixen ensenyaments professionals d'arts plàstiques i disseny i les empreses i entitats.

L'objectiu del programa és permetre als estudiants integrar l'entorn laboral d'un ambient real en el seu aprenentatge, adquirint hàbits de relacions humanes a l'empresa, del treball en equip, l'orientació cap al client, sentit d'iniciativa i esperit emprenedor, cultura d'empresa, innovació tecnològica, perfils professionals, i altres.

És un moment excepcional on podeu, amb el vostre alumnat, aprofitar per visitar l'exposició de l'Illa, que tindrà lloc del 24 d'abril a l'11 de maig. Us hi esperem!!!

Us trametem adjunt el  programa provisional i l'enllaç per tal que pugueu formalitzar la inscripció. Es tracta d'un qüestionari senzill que permet inscriure's personalment a totes les persones interessades:
 
-       Professorat
-       Alumnat
-       Empreses
-       Altres (Ajuntaments, institucions, entitats...)
 
JORNADA MATÍ: CAL QUE US INSCRIVIU AQUÍ

More information