Home

Avanšament de la Formaciˇ APdC de tardor

A l'APdC seguim treballant per oferir-vos cursos i xerrades per a complementar la vostra formaciˇ. A continuaciˇ us avancem algunes de les propostes formatives que tenim previstes per a la tardor. MÚs endavant us enviarem la informaciˇ ampliada de cada activitat, amb tots els detalls i el procediment d'inscripciˇ.

OCTUBRE

- Recerca de fons privats per a projectes escŔnics
Dimecres 28 d'octubre de 10h a 14h - Lloc a determinar

Sessiˇ organitzada conjuntament amb l'AADPC, la TTP i l'APCC
Es donaran claus per a la cerca de patrocinadors (situaciˇ actual, aspectes legals i fiscals, l'estratŔgia,...); aprendrem a fer una campanya de crowfunding, diversos casos d'Ŕxit;á i com buscar coproductors, entre d'altres temes.

La sessiˇ estarÓ a cÓrrec d'Impulsa Fundraising i La Baldufa.

-PÝndola de coneixement sobre drets d'autor i propietat intelĚlectual

Data i lloc per determinar
Sessiˇ organitzada conjuntament amb l'AADPC, la TTP i l'APCC

NOVEMBRE

-I Jornada de Bones prÓctiques: La Dansa a l'escola
Dissabte 14 de novembre a Banyoles
Organitzada conjuntament amb Moviment Lantana, iá amb la colĚlaboraciˇ de la Universitat de Girona. L'objectiu Ús donar visibilitat a aquells projectes que tenen la dansa com a vehicle pedag˛gic/educatiu, i aconseguir una major presŔncia de la dansa a l'escola amb projectes de qualitat.á

Hi podran assistir tots els professionals de la dansa, mestres de l'escola ordinÓria, educadors socials, psic˛legs, pedagogs..., i altres professionalsá interessats en la dansa. Si vols presentar un cas de bones prÓctiques, envia'ns la proposta.

-Curs de motivaciˇ per a docents de dansa
Dissabte 21 de novembre de 9h30 a 19h á- Lloc a determinar

El curs-taller estÓ basat en una metodologia inductiva i constructivista de l'ensenyament especÝfic de la dansa, a fi de quŔ les persones que assisteixen adquireixin els coneixements en psicologia mitjanšant un enfocament prÓctic, experiencial i dinÓmic. Es tractaran aspectes com: els perfils de docent, estils d'ensenyament, tŔcniques que augmenten la motivaciˇ en les classes de dansa, promociˇ de l'autonomia, de la cohesiˇ grupal i del rendiment a classe,...

EstarÓ a cÓrrec d' Ana GarcÝa-Dantas, psic˛loga, investigadora en l'Órea de la psicologia dels ballarins/es de la Universitat de Sevilla.

DESEMBRE

-Curs de dramat˙rgia per a ballarins i creadors - Segona part
Dissabte 19 i diumenge 20 de desembre - Lloc a determinar.

Segona part del curs de dramat˙rgia impartit al mes de setembre de 2014, i gener de 2015. El taller aprofundirÓ en les possibilitats de desenvolupament, contextualitzaciˇ i posada en escena d'una idea per estructurar la creaciˇ i entendre la composiciˇ dramat˙rgica pr˛pia i ˙nica d'un peša de moviment, des de la primera intu´ciˇ fins a les decisions finals.

La sessiˇ tornarÓ a estar a cÓrrec de Tanya Beyeler (El Conde de Torrefiel). Els assistents a la primera sessiˇ tindran prioritat en les inscripcions.

OCTUBRE 2015 - JUNY 2016

-Classes tŔcniques per a professionals

A partir del mes d'octubre reprendrem les classes tŔcniques per a professionals, organitzades conjuntament per l'APdC i La Caldera. Seran a la nova seu de la Caldera Les Corts (C/ d'Eugeni d'Ors, 12, Barcelona), els dimarts i els dijous de 9:30h a 11h, i mantindrem un preu molt redu´t per als socis i s˛cies. Els vals de 5 classes costaran 25Ç, i les classes soltes, 6Ç. El preu per als no associats serÓ de 45Ç (val de 5 classes), i 10Ç, per classe solta. + info