Home

Quim Bigas i S┬LMON>festival premiats pel FAD SebastiÓ Gasch

Quim Bigas i el festival S┬LMON>festival han estat premiats en la secciˇ "d'aplaudiments" als Premis FAD SebastiÓ Gasch 2017, que es lliuraran el 18 de setembre.

El festival de creaciˇ en clau contemporÓnia S┬LMON>festival, que aquest any arriba a la sisena ediciˇ, s'ha endut l'aplaudiment SebastiÓ Gasch. El jurat li ha atorgat el guardˇ per "mostrar un univers on hi ha tants nords com estrelles". El core˛graf Quim Bigas ha rebut l'aplaudiment SebastiÓ Gasch a la creaciˇ emergent pel muntatge Molar per "reinterpretar la felicitat i encomanar-la al p˙blic de forma Ŕpica i catÓrtica".

El director Roger Bernat ha guanyat el Premi FAD SebastiÓ Gasch d'arts parateatrals i el FAD d'honor ha recaigut en el pintor i director escŔnic Joan Baixas. L'aplaudiment internacional Joan German Schroeder ha recaigut en Dimitris Papaioannou pel muntatge The Great Tamer.

La cerim˛nia de lliurament de la 41a ediciˇ dels Premis FAD SebastiÓ Gasch tindrÓ lloc el dilluns 18 de setembre a l'Auditori del Disseny Hub Barcelona.