Para poder mejorar nuestros servicios, utilizamos cookies de terceros para recoger información estadística. Si continua navegando consideremos que accepta su utilización. Más información aqui Cerrar
Premi Nacional De Cultura 2011

Acceso a socios  /  ¿Nuevo socio APdC?

Usario:

Contraseña:

¿Has olvidado tu contraseña?  

Boletín

RSS 2.0 RSS

Octubre 2020
Lu.Ma.Mi.Ju.Vi.Sa.Do.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Cultural agendaTraining

Proposen declarar l'any 2009 com a Any Interncional de la Creativitat i la innovació

Noticia del Sector | 24/04/2008

Proposen declarar l'any 2009 com a Any Interncional de la Creativitat i la innovació

La Comissió Europea va adoptar el 31 de març una proposta amb vista a declarar l'any 2009 com a 'Any europeu de la creativitat i la innovació', segons explica el butlletí 719 de la Unió Europea que edita la Generalitat. Aquesta decisió la prendran el Consell de Ministres i el Parlament Europeu. La Comissió, segons declaracions del comissari Figel, sosté que dedicar un any europeu a aquesta qüestió és una manera efectiva de fer front a reptes importants, mitjançant la conscienciació del públic, la disseminació d'informació i de bones pràctiques, el foment de l'educació i la recerca, la creativitat i la innovació, per tal d'arribar a promoure un debat i un canvi polític, en darrera instància. La intenció és combinar iniciatives al pla europeu, estatal, regional i local per generar sinergies i concentrar el debat en temes concrets.

Un àmbit específic d'atenció, en el marc de l'educació, seran les matèries de matemàtica, ciència, informació i altres tecnologies. Així doncs, l'Any europeu és previst que se centri en com ajudar les persones a millorar les capacitats per a la resolució de problemes i a aplicar coneixements i idees en situacions del dia a dia. Així mateix, es promouran iniciatives centrades en la innovació social i empresarial. D'altra banda, i atesa la importància econòmica de les indústries culturals, també es fomentarà el talent i la creativitat artística al llarg de 2009 (com  a seguiment de l'Any europeu del diàleg intercultural 2008). D'altres àmbits seran l'empresa,  els mèdia, la recerca i el desenvolupament social, regional i rural.

Los comentarios

¡No hay comentarios aun!

Publica tu comentario:

¡Si eres socio usa el acceso de socios para autentificarte!

Si no eres socio usa la autentificación normal

Usario:
Contraseña:
Nombre:
E-mail:*
Comentario:
Código de verificación (copia las letras de la imagen)*:Captcha Image

*El email no se publicará en ningún caso

Dansacat.org will watch for inappropriate content posted by users. However, it is not responsible for the opinions of the users.

 

Posts which do not comply with our rules of conduct will be deleted immediately. Dansacat.org reserves the right to select them according to its own criteria.

Publicidad

Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya - Ens movem junts/Nos movemos juntos/We move together

La Caldera Les Corts -c/Eugeni d'Ors, 12 08028 Barcelona, Tel (+34) 93 268 24 73, Fax (+34) 93 268 06 80, info@dansacat.org