Para poder mejorar nuestros servicios, utilizamos cookies de terceros para recoger información estadística. Si continua navegando consideremos que accepta su utilización. Más información aqui Cerrar
Premi Nacional De Cultura 2011

Acceso a socios  /  ¿Nuevo socio APdC?

Usario:

Contraseña:

¿Has olvidado tu contraseña?  

Boletín

RSS 2.0 RSS

Agosto 2020
Lu.Ma.Mi.Ju.Vi.Sa.Do.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Cultural agendaTraining

La nova Asociación Andaluza de Profesionales de la Danza organitza la seva primera activitat

Noticia del Sector | 05/05/2008

La nova Asociación Andaluza de Profesionales de la Danza organitza la seva primera activitat

La nova Asociación Andaluza de Profesionales de la Danza s'ha posat en marxa i ja ha programat la seva primera activitat pel diumenge 11 de maig a Granada  (sota la coordinació de la Cia. Date Danza) i el dissabte 17 de maig a Sevilla (dota la coordinació de Trans-Forma). Es tracta d'una conferència entorn al treball de la companyia Ultima vez  Wim Wandekeybus, aprofitant el seu pas per Andalusia.

A més, es projectarà el documental 'Here and after', última creació filmogràfica de Wim Vandekeybus a partir de l'espectacle 'Puur'.  L'activitat està patrocinada per la Consejería de Cultura de la Junta de Andalucía i és gratuïta per a tots els socis de la nova entitat. La resta, han de pagar 5 euros.

La conferència,amb exemples físics i projecció de vídeos, anirà a càrrec de Laura Aris i German Jáuregui, intèrprets de la Cia. Ultima Vez. Aprofitant la presentació a Andalusia de 'Spiegel', espectacle que reflecteix la trajectòria de la companyia des de 1986, dos dels components d'Ultima Vez de major trajectòria analitzen i reflexionen sobre aquest treball recolzant-se en els diferents espectacles dels que s'extreuen els fragments per a la composició de 'Spiegel', principalment a partir de l'espectacle 'What the body does not remember'. 

Los comentarios

¡No hay comentarios aun!

Publica tu comentario:

¡Si eres socio usa el acceso de socios para autentificarte!

Si no eres socio usa la autentificación normal

Usario:
Contraseña:
Nombre:
E-mail:*
Comentario:
Código de verificación (copia las letras de la imagen)*:Captcha Image

*El email no se publicará en ningún caso

Dansacat.org will watch for inappropriate content posted by users. However, it is not responsible for the opinions of the users.

 

Posts which do not comply with our rules of conduct will be deleted immediately. Dansacat.org reserves the right to select them according to its own criteria.

Publicidad

Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya - Ens movem junts/Nos movemos juntos/We move together

La Caldera Les Corts -c/Eugeni d'Ors, 12 08028 Barcelona, Tel (+34) 93 268 24 73, Fax (+34) 93 268 06 80, info@dansacat.org