Inicio

Més de 350 persones participaran diumenge en una acció multitudinària de dansa sota el lema "Sobreviuré"

Noticia de la APdC | 27/04/2012

Més de 350 persones participaran diumenge en una acció multitudinària de dansa sota el lema "Sobreviuré"

Aquest matí s'han presentat en roda de premsa les accions que durà a terme l'APdC amb motiu del Dia Internacional de la Dansa. 

D'una banda, durà a terme una acció de dansa multitudinària oberta a tothom a la Plaça de la Catedral, diumenge 29 a les 17.30h i a les 18h. Durant l'acció la ballarina i actriu Anna Briansó farà la lectura del missatge del DID encarregat a Marta Almirall. En acabar, l'Ajuntament de Barcelona oferirà una xocolatada a tots els participants. L'acció, que s'ha creat de manera col·lectiva, comptarà amb més de 340 persones confirmades, i amb 12 estils de dansa, per tal de mostrar la seva gran diversitat i riquesa. A més a més, tots els vianants que ho vulguin s'hi podran afegir. Aquesta acció simbolitza una necessitat real del sector: treballar junts, compartir, no perdre l'essència individual però unir-nos per a objectius comuns. Acaba amb un missatge clar i positiu: "sobreviuré ", amb la cançó "I will survive" de Gloria Gaynor . 

L'APdC també ha recollit tota la programació (més de 120 activitats) de teatres, escoles, centres cívics, etc., amb motiu del Dia Internacional de la Dansa a l' Agenda de la Dansa, inserida a Time Out i difosa a través de www.dansacat.org. 

Enguany, el missatge del Dia Internacional de la Dansa l'hem encarregat a Marta Almirall, ballarina, coreògrafa i directora artística. Sòcia fundadora de l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya, Premi Nacional de Dansa.
Llegir missatge: www.dansacat.org/actualitat/1/1587/ 

La Roda de premsa ha comptat amb la presència de: 
 
- Llucià Homs, director de Promoció del Sectors Culturals de l' ICUB. 
- Marta Almirall, ballarina, coreògrafa i directora artística. Sòcia fundadora de l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya. Cap del Departament de Festes al Departament de Festes, Tradicions i Festivals de l'Institut de Cultura de Barcelona. 
- Anna Sánchez, ballarina, coreògrafa i mestra, directora de Vàrium, i vicepresidenta de l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya.
- Tracy Sirés, gerent de l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya. 
- Anna Briansó, ballarina i coreògrafa encarregada de llegir el missatge del DID 2012

També ha comptat amb la presència d'alguns dinamitzadors i participants a l'acció.
 
· FOTOGRAFIES de la RODA DE PREMSA i l'ACCIÓ PARTICIPATIVA d'anteriors anys, dossier de premsa, etc. AQUÍ

Últimas noticias relacionadas

Descarrega't l'Agenda de la Dansa 2012 amb + de 120 activitats

Descarrega't l'Agenda de la Dansa 2012 amb + de 120 activitats

Noticia de la APdC | 26/04/2012 Més de 120 activitats d' arreu de Catalunya amb motiu del Dia Internacional de la DansaCom ja sabeu un dels objectius de l'APdC pel Dia Internacional de la Dansa és donar a conèixer als ciutadans tota la programació de dansa que es duu a terme ...

Vine a ballar el Dia Internacional de la Dansa 2012. Aprèn la coreografia pas a pas

Vine a ballar el Dia Internacional de la Dansa 2012. Aprèn la coreografia pas a pas

Noticia de la APdC | 02/04/2012 Apunta't a ballar el 29 d'abril! Ajuda'ns a mostrar-li a la resta de la  ciutadania que la dansa és un bon pla, que és molt diversa i molt rica -entre d'altres coses- per la seva quantitat d'estils, i que hi ha molta gent que la practica i la g...