Para poder mejorar nuestros servicios, utilizamos cookies de terceros para recoger información estadística. Si continua navegando consideremos que accepta su utilización. Más información aqui Cerrar
Premi Nacional De Cultura 2011

Acceso a socios  /  ¿Nuevo socio APdC?

Usario:

Contraseña:

¿Has olvidado tu contraseña?  

Boletín

RSS 2.0 RSS

Agosto 2019
Lu.Ma.Mi.Ju.Vi.Sa.Do.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Cultural agendaTraining

Los nuevos gestores de Sant Andreu Teatre quieren potenciar la danza

Noticia del Sector | 31/01/2008

Los nuevos gestores de Sant Andreu Teatre quieren potenciar la danza

Des del dia 30 de gener de 2008, el teatre municipal SAT! Sant Andreu Teatre de Barcelona està gestionat per una nova empresa, N54 Produccions SL, que substitueix a l'anterior equip gestor, 08030 Gestió Teatral SL.

Després d'un concurs públic convocat pel districte de Sant Andreu, ha estat aquesta l'empresa guanyadora, formada per Oscar Rodríguez, Montse Puga i Andrea Fantoni, que ja formaven part de l'anterior equip del SAT! com a director, responsable de campanyes escolars i gerent, respectivament.

A partir de la temporada vinent, 2008-09, SAT! vo potenciar el teatre familiar i juvenil convertint el SAT! en un teatre que produeixi i exhibeixi espectacles de la màxima qualitat d'aquest gènere, i sigui un espai de reflexió del sector.

En el terreny de la dansa contemporània i en col·laboració amb la companyia resident, Thomas Noone Dance, oferiran un tipus de dansa assequible als espectadors no especialitzats i que pugui, per tant, crear nous espectadors sense perdre aquells que hi assisteixen habitualment. Les companyies de dansa del país trobaran aquí un espai on exhibir en òptimes condicions el seu treball, i també s'oferiran com a espai per discutir i millorar la realitat del sector.

En l'altre gran eix de la programació, el teatre per a adults, el SAT! jugarà un paper d'exhibidor, buscant el màxim equilibri entre la qualitat dels espectacles programats i la seva rendibilitat econòmica.

També dedicaran una atenció especial a les entitats dedicades a les arts escèniques del districte de Sant Andreu, amb la pretensió de ser un teatre dinamitzador i col·laborador de les seves activitats.

En definitiva, és la intenció del Districte de Sant Andreu i l'empresa gestora que el SAT! esdevingui un espai referent de la ciutat en el teatre familiar i juvenil, la dansa i la programació d'adults.

Los comentarios

¡No hay comentarios aun!

Publica tu comentario:

¡Si eres socio usa el acceso de socios para autentificarte!

Si no eres socio usa la autentificación normal

Usario:
Contraseña:
Nombre:
E-mail:*
Comentario:
Código de verificación (copia las letras de la imagen)*:Captcha Image

*El email no se publicará en ningún caso

Dansacat.org will watch for inappropriate content posted by users. However, it is not responsible for the opinions of the users.

 

Posts which do not comply with our rules of conduct will be deleted immediately. Dansacat.org reserves the right to select them according to its own criteria.

Publicidad

Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya - Ens movem junts/Nos movemos juntos/We move together

La Caldera Les Corts -c/Eugeni d'Ors, 12 08028 Barcelona, Tel (+34) 93 268 24 73, Fax (+34) 93 268 06 80, info@dansacat.org