Inicio

Us presentem el documental del ReMouTe 2017

Noticia de la APdC | 30/11/2017

Us presentem el documental del ReMouTe 2017
Foto de Tristßn PÚrez MartÝn
Ja estÓ disponible al canal de Vimeo de l'APdC eládocumental del Projecte ReMouTe 2017. En aquesta tercera ediciˇ, el core˛graf seleccionat ha estat Miquel Barcelona, qui ha revisat la peša Llibre Vermell que la Cia. Dart, sota la direcciˇ de Guillermina Coll, va estrenar a El Gran Teatre del Liceu el 1988.

El documental - realitzat per Ignasi Casta˝Ú - mostra el procÚs de treball, els assajos, les trobades entre Barcelona i Coll, entrevistes amb els protagonistes en diferents fases del procÚs, i part de la presentaciˇ del treball final, el 27 d'octubre a La Caldera, on tambÚ es va poder veure una mostra de Llibre Vermell amb els ballarins originals, Mathilde Van de Meerendonk i Toni Gˇmez.

Documentar tot el procÚs de treball Ús un dels objectius del projecte, impulsat des de l'APdC i la Fundaciˇ SGAE, amb l'objectiu principal de transmetre el coneixement entre els artistes de diferents generacions i amb diferents punts de vista.


┌ltimas noticias relacionadas

AixÝ va ser el Re-Mou-Te 2017

AixÝ va ser el Re-Mou-Te 2017

Noticia de la APdC | 09/11/2017 La tercera ediciˇ del Re-Mou-Te, impulsat per l'Associaciˇ de Professionals de la Dansa (APdC) i la Fundaciˇ SGAE, va complir els seus objectius d'apropar creadors de dansa de diferents generacions i posar en valor el llegat coreogrÓfic de Catalun...