Para poder mejorar nuestros servicios, utilizamos cookies de terceros para recoger información estadística. Si continua navegando consideremos que accepta su utilización. Más información aqui Cerrar
Premi Nacional De Cultura 2011

Acceso a socios  /  ¿Nuevo socio APdC?

Usario:

Contraseña:

¿Has olvidado tu contraseña?  

Boletín

RSS 2.0 RSS

Junio 2020
Lu.Ma.Mi.Ju.Vi.Sa.Do.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Cultural agendaTraining

Un bloc recull el Projecte de Recerca Pedagògica entorn a la dansa

Noticia del Sector | 22/02/2008

Un bloc recull el Projecte de Recerca Pedagògica entorn a la dansa

Aimar Pérez Galí ha posat en marxa el bloc del Projecte de Recerca Pedagògica, que recull i recollirà totes les activitats, reflexions, vídeos, textos i d'altres informacions relacionades amb el Projecte de Recerca Pedagògica, una investigació que es basa en una revisió dels mètodes tradicionals i actuals de transferència del coneixement del moviment i de la dansa, i en la proposta d'una alternativa a aquests mètodes, oferint un espai de reflexió i discussió, així com també un espai d'investigació i pràctica.

En l'apartat de vídeo del bloc s'hi pot trobar un petit documental on es recullen dues de les activitats dutes a terme durant el 2007: el debat sobre pedagogia de la dansa, organitzat a la Caldera, i la presentació pública de Pandora (Joc Pedagògic) amb alumnes de l'escola Area.

L'autor està obert a rebre per correu electrònic qualsevol suggeriment, idea, reflexió, pregunta o comentari i anima als professionals de la dansa que vagin consultant el bloc regularment ja que assegura que l'anirà actualitzant a mesura que vagi avançant amb la investigació.

Los comentarios

¡No hay comentarios aun!

Publica tu comentario:

¡Si eres socio usa el acceso de socios para autentificarte!

Si no eres socio usa la autentificación normal

Usario:
Contraseña:
Nombre:
E-mail:*
Comentario:
Código de verificación (copia las letras de la imagen)*:Captcha Image

*El email no se publicará en ningún caso

Dansacat.org will watch for inappropriate content posted by users. However, it is not responsible for the opinions of the users.

 

Posts which do not comply with our rules of conduct will be deleted immediately. Dansacat.org reserves the right to select them according to its own criteria.

Publicidad

Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya - Ens movem junts/Nos movemos juntos/We move together

La Caldera Les Corts -c/Eugeni d'Ors, 12 08028 Barcelona, Tel (+34) 93 268 24 73, Fax (+34) 93 268 06 80, info@dansacat.org