Inici

Estudis i diagnòstics

Els anàlisis i diagnòstics, l'observació, ens serveixen per a entendre les necessitats del sector. Només des del coneixement de la realitat, el punt de partida, es poden establir uns objectius i demandes concretes i establir així la manera d'aconseguir-los reclamant a les administracions públiques el que el sector de la dansa necessita. Per això és imprescindible la col·laboració i l'aportació d'informació de tots els socis sobre les problemàtiques habituals.

L'APdC va realitzar un Estudi sobre les condicions laborals dels professionals de la dansa a Catalunya. Aquest estudi, dut a terme amb la direcció de Montserrat Martínez Melo, sociòloga, llicenciada en l'especialització de treball i organitzacions, i màster en mètodes i tècniques d'investigació, es va presentar el 30 de novembre de 2011, i el trobareu en format pdf a peu de pàgina.

En paral·lel, periòdicament realitzem trobades, grups de discussió de diferents temes per a acostar-nos a la realitat del sector de la dansa. Aquest tipus d'accions ens ajuden a entendre la diversitat de la dansa i a tenir-ne una opinió informada i actualitzada.

Més informació