Inici

2010

200 persones participen a l'acció de dansa integrada de l'APdC

En motiu del Dia Internacional de la Dansa, l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya vol donar a conèixer la dansa a la ciutadania i mostrar que és accessible a tothom. Per aquest motiu, i donat a la seva recent emergència, aquest any hem volgut donar a conèixer la dansa integrada (que integra persones amb discapacitats físiques, psíquiques i sensorials, i persones sense discapacitat), on i quan sorgeix i quins projectes s'estan duent a terme a Catalunya.

Aquest migdia s'han presentat en roda de premsa les accions dutes a terme per l'APdC amb motiu del DID i s'ha fet una acció de dansa integrada oberta a tothom a La Rambla de Barcelona, amb música en directe interpretada per Carles Santos (Bujaraloz by Night) i direcció artística de Toni Mira i Clàudia Moreso. L'acció ha comptat amb la participació de més de 200 persones, persones de totes les edats, amb discapacitats físiques, psíquiques i sensorials, i persones sense discapacitat. A més, tots els vianants que ho han volgut s'hi han afegit.

Després de l'acció, la Directora de la Fundació Psico-Art de Catalunya, Jannick Niort, ha llegit amb molta emoció el missatge del Dia Internacional de la Dansa, encarregat per l'APdC.

Fruit de la col·laboració entre el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, el CoNCA i la Xarxa Transversal, l'Anella Cultural ha transportat l'acció i la lectura del missatge per streaming als portals www.dansacat.org i www.conca.cat. També s'ha pogut veure en directe al Teatre Principal d'Olot.

L'APdC volem agrair el seu esforç a totes les persones que heu fet possible aquest dia, i molt especialment a aquells que hi heu participat.

Descarrega't l'Agenda de la Dansa, més de 150 activitats pel DID!

Ja et pots descarregat l'Agenda de la Dansa que l'APdC va inserir al suplement "Què fem?" de La Vanguardia, divendres 23 d'abril, i que recull més de 150 activitats de Dansa que es faran arreu de Catalunya (teatres, escoles, centres de creació,...). Activitats que es duen a terme amb motiu del Dia internacional de la Dansa (DID) entre els dies 23 d'abril i 2 de maig.

Com ja sabeu un dels objectius de l'APdC pel Dia Internacional de la Dansa és donar a conèixer als ciutadans tota la programació de dansa que es duu a terme a Catalunya. És per això que aquesta any hem elaborat l'Agenda de la Dansa. Com veureu l'agenda també inclou el Missatge del Dia Internacional de la Dansa, que en aquesta ocasió l'APdC ha encarregat a la mestre de dansa i directora de la Fundació Psico-Art de Catalunya, Jannick Niort.

http://www.dansacat.org/arxius/biblioteca/LAgenda_de_la_DansaAPdCQu_fem__web_.pdf

Últimes notícies relacionades:

Ja pots veure el vídeo de l'acció de Dansa integrada del DID '10

Ja pots veure el vídeo de l'acció de Dansa integrada del DID '10

Notícia de l'APdC | 17/05/2010 Amb motiu del Dia Internacional de la Dansa (29 d'abril), l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya hem volgut donar a conèixer la dansa integrada (que integra persones amb discapacitats físiques, psíquiques i sensorials, i persones s...

Descarrega't l'Agenda de la Dansa, més de 150 activitats pel DID!

Descarrega't l'Agenda de la Dansa, més de 150 activitats pel DID!

Notícia de l'APdC | 24/04/2010 Ja et pots descarregat l'Agenda de la Dansa que l'APdC va inserir al suplement "Què fem?" de La Vanguardia, divendres 23 d'abril, i que recull més de 150 activitats de Dansa que es faran arreu de Catalunya (teatres, escoles, centres de creació,.

Missatge del Dia Internacional de la Dansa 2010- Jannick Niort

Missatge del Dia Internacional de la Dansa 2010- Jannick Niort

Notícia de l'APdC | 19/03/2010 L'APdC ha encarregat el missatge del DID a Jannick Niort."Avui és un gran dia per a la dansa! Avui, per fi, la dansa arriba oficialment i amb el reconeixement merescut a tothom! Arriba a totes les persones: petites i grans, baixetes i altes, a les...

Missatge del Dia Internacional de la Dansa 2010- CID/UNESCO

Missatge del Dia Internacional de la Dansa 2010- CID/UNESCO

Notícia del Sector | 15/03/2010 "Les Nacions Unides van proclamar el 2010 com l'Any Internacional de l'Acostament de les Cultures, designant a la UNESCO com organisme principal en aquesta celebració, tenint en compte la seva experiència al llarg de més de 60 anys en la promoció ...

Vols llegir més notícies?