Inici

2017

Dia Internacional de la Dansa


L'APdC pel Dia Internacional de la Dansa 2017 (29 d'abril) vol acostar la dansa a la ciutadania i per això durà a terme les següents activitats:


BALLA'M UN LLIBRE

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dansa, torna la tercera edició del Balla'm un llibre, que organitzem conjuntament amb el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. El 21 i 22 d'abril, cinc Biblioteques de diferents ciutats de Catalunya acolliran cinc propostes de dansa basades en llibres.  

Més informació


30 hores de Dansa

Coincidint amb els 30 anys de l'APdC, amb l'Institut del Teatre organitzem 30 hores de dansa entre el 27 i el 29 d'abril. La presentació de les activitats es farà el 26 d'abril en roda de premsa, però us podem avançar que el dia 29 ocuparem les aules de l'IT amb classes de dansa gratuïtes i obertes a tothom. Podeu consultar la graella aquí. 


MISSATGE DEL DID

També es farà la lectura del missatge del DID, que enguany s'ha elaborat de forma col·lectiva i recull les reivindicacions i fortaleses del sector. La lectura serà el 29 d'abril a l'Atri de l'IT.


L'AGENDA DE LA DANSA A DANSACAT.ORG

D'altra banda, tornem a recollir tota la programació de dansa de Catalunya (escoles, teatres, centres cívics, centres de creació, associacions,...). 54 municipis i 120 activitats per celebrar el Dia Internacional de la Dansa. Podeu consultar l'agenda aquí.