Inici

Línies de Treball

En aquesta secció podràs accedir a totes les àrees de treball i tenir a disposició tota la informació de l'Associació. A l'hora podràs fer un seguiment dels projectes que més t'interessin.

 • Àrea Sindical

  Millorar el sector professional de la dansa, garantint unes bones condicions de treball dels professionals, és un dels nostres objectius prioritaris. Per això treballem en la millora de les condicions amb una política sindical col·laborativa, en xarxa. Vols llegir més?

 • Política Cultural

  La política cultural la construïm entre tots, i tots tenim força per a exigir accions. Vetllem per a què l'administració estableixi, amb respecte i diàleg, la política cultural més adient pel sector de la dansa. Vols llegir més?

 • TAD-Taula de Transició d'Artistes de la Dansa

  La Taula de Transició d'Artistes de la Dansa (TAD) té com a missi procurar pels artistes de la dansa en les seves diferents etapes professionals: la formativa, la del desenvolupament professional i sobretot la de transició dels escenaris a una altra feina Vols llegir més?

 • Àrea Educativa

  Exigir que la legislació contempli les situacions en matèria educativa és una tasca que tenim encomanada. La nostra política educativa està encaminada a controlar i exigir millores respecte a la regulació dels ensenyaments relacionats amb la dansa. Vols llegir més?

 • Estudis i diagnòstics

  Els anàlisis i diagnòstics, l'observació, ens serveixen per a entendre les necessitats del sector. Vols llegir més?

 • Dia Internacional Dansa

  El 29 d'abril se celebra mundialment el Dia Internacional de la Dansa (DID). L'APdC organitza activitats de caire festiu al voltant d'aquest dia amb el propòsit de fer-ne la màxima difusió i aconseguir sensibilitzar la ciutadania Vols llegir més?

 • Premis Dansacat

  Els Premis Dansacat tenen com a objectiu reconèixer, incentivar i promocionar la feina dels professionals de la Dansa a Catalunya, recollint les seves diferents realitats amb les categories "Trajectòria Professional", "Dansa i societat" i "Nous Talents". Vols llegir més?

 • Premsa

  Notes de premsa, dossiers de premsa, convocatòries, imatges i vídeos de l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya. Vols llegir més?

 • Amics i Amigues de la Dansa

  <p><a href="https://vimeo.com/412641209">Feliç Dia Internacional de la Dansa! #BALLEMACASADID20</a> from <a href="https://vimeo. Vols llegir més?