Inici

Teatres

Mercat de les Flors: 50% de descompte en 1 entrada a taquilla, el mateix dia de l'espectacle, i 15% de descompte en 2 entrades en la compra on-line. 

Teatre Lliure: 6€  i 50% de descompte per a l'acompanyant en compra anticipada a taquilla per a  tots els espectacles durant els 10 primers dies de funció. Passats els 10 primers dies, 50% de descompte per a 2 entrades. Pels espectacles de curta durada i pels espectacles internacionals s'aplica un 50% de descompte.

Teatre Nacional de Catalunya: 6€  i 50% de descompte per a l'acompanyant en compra anticipada a taquilla per a  tots els espectacles durant els 10 primers dies de funció. Passats els 10 primers dies, 50% de descompte per a 2 entrades. Pels espectacles de curta durada s'aplica un 50% de descompte.

SAT!: 8,00€  per a 2 entrades a taquilla pel mateix dia de l'espectacle i també en venda anticipada online (cal seleccionar la modalitat d'entrada "Carnet de professional APDC" i introducir el codi que se us ha facilitat en comunicat intern al soci). Els espectacles familiars, 8,50€  per a 2 entrades a taquilla.

La Seca Espai Brossa: 50% de descompte per a 2 entrades a taquilla pels espectacles de la programació regular.
Teatre Tantarantana: 50% de descompte per a tots els espectaclesen en ambdues sales (Baixos22 i Àtic22)
Versus Teatre: 50% de descompte per a 2 entrades per a qualsevol obra programada, a excepció dels espectacles infantils on s'aplica 1€ de descompte per entrada. Cal comprar-les a la taquilla del teatre.
Teatre Gaudí Barcelona: 50% de descompte per a 2 entrades per a qualsevol obra programada, a excepció dels espectacles infantils on s'aplica 1€ de descompte per entrada. Cal comprar-les a la taquilla del teatre.
Teatre de Ponent: 8€ a taquilla o anticipadament a les oficines del teatre (Carrer de Ponent, 60 - 08401 Granollers) de 10 a 15h per tots els espectacles de la temporada 2012/2013.
Sala La Planeta: 8€ a taquilla per al titular i per a qualsevol espectacle (no inclosa la programació infantil) de la programació de temporada estable.
Teatre del Raval: 20% descompte a taquilla per la compra de 2 entrades presentant el carnet de soci/a. Vàlid per als espectacles per adults de la programació habitual (espectacles familiars i cicles com la Mostra de Teatre de Barcelona estan exclosos).
BBVA-Centre Cultural Terrassa, Temporada de dansa: 15% de descompte en dues entrades per a tots els espectacles. Les entrades es podran adquirir a taquilla o a través del correu electrònic [email protected], indicant el número de soci. Un cop confirmada la disponibilitat d'entrades, es procedirà a la venda a través del telèfon 902 180 677 (amb targeta de crèdit).
Les entrades es recolliran el mateix dia de l'espectacle a la taquilla del Centre Cultural Terrassa presentant el carnet de soci.
Almeria Teatre: 50% de descompte per a 2 entrades a taquilla.
Teatre-Auditori Sant Cugat: Un 20% de descompte en dos entrades en els espectacles de dansa. Per la compra online cal seleccionar la tarifa bàsica i el descompte SOCIS APDC i introduir el codi que se us ha facilitat en comunicat intern.
Antic Teatre: 10€
a taquilla el dia de l'espectacle per al titular del canet de l' APdC.
Promentrada: Descomptes en espectacles de dansa, teatre, musicals... pels socis de l'APdC. Compra d'entrades per internet introduint a http://empreses.promentrada.com les dades d'Usuari: apdc i Contrasenya: apdc72. Un cop dins la pàgina del TELENTRADA, al triar localitat, seleccionar a l'apartat Descomptes l'opció  PROMENTRADA EMPR o PROMEMPR, i quan introduïu les dades de pagament, a la casella e-mail s'ha d'omplir amb apdc i la contrasenya apdc72. Si teniu dubtes podeu trucar al 93 309 70 04.
Kursaal, Espai d'arts escèniques Manresa: 50% de descompte en una entrada per a tots els espectacles de dansa presentant el carnet de l'APdC. Compra a taquilla de dimarts a diumenge de 18h a 21h i els dissabte d'11h a 13h i per telèfon trucant al 938723636 (en el mateix horari de taquilles).
CC Barceloneta: Entrada gratuïta a tots els espectacles de dansa presentant el carnet de l'APdC.
Teatres municipals de Badalona (Teatre Zorrilla, Teatre Blas Infante, Teatre Principal ): 25% de descompte en una entrada per a tots els espectacles de dansa presentant el carnet de l'APdC.
Nau Ivanow:50% de descompte en una entrada per a qualsevol espectacle a taquilla 1 hora abans de l'espectacle. Es poden reservar les entrades a l'enllaç http://www.nauivanow.com/formularis/reserva-entrades
Sala Atrium:50% de descompte a taquilla per a 2 entrades per a tots els espectacles. Cal presentar el carnet de soci i el DNI.
Teatre Municipal de l'Escorxador:  1 entrada a preu reduït per a tots els espectacles de la Temporada d'Arts Escèniques presentant el carnet de soci a taquilla.
Teatres de Tarragona: Avantatges puntuals en la compra d'entrades per als espectacles de dansa.
Teatre Municipal de Girona: 50% de descompte en els espectacles de dansa de la temporada estable en la venda anticipada a taquilla.
Sala Hiroshima: 25% de descompte en 2 entrades a través de compra online (introducir el codi que se us ha facilitat en comunicat intern) i presentant el carnet de soci a l'entrada. Mateix descompte pels tallers associats als espectacles.
Sala Melmac: 20% de descompte en 1 entrada per a tota la programació presentant el carnet de soci a la taquilla.